Savage Gear aanbiedingen bij DeRoofvisser.com


DeRoofvisser.com is dé online webshop voor elke roofvisser in Nederland en België. Topmerk roofvisspullen met hoge korting! Profiteer tijdelijk van de beste deals. DeRoofvisser.com heeft meer dan 12.000 producten direct uit voorraad leverbaar. Eigen spaarprogramma. Track & trace. Kennis van zaken en de beste deals.

Deze week hoge kortingen op de geselecteerde producten van Savage Gear. Klik op de afbeeldingen om de beste deals te krijgen die je nergens goedkoper kan krijgen! Deze producten zijn alleen verkrijgbaar bij DeRoofvisser.com. Hierbij geld op=op! 

Savage Gear – SGS2 – Topwater & Softlure

Met de SGS2 Topwater & Softlure hengels maak je het vissen met technieken als ‘walk the dog’ of andere topwaters zeer gemakkelijk. Dankzij de geweldige topactie is het ook een zeer geschikte hengel om softbaits een perfecte actie mee te geven. Nergens goedkoper van € 149,95 voor € 55,00

Savage Gear – SG4 – Twitch & Shad Specialist

De Savage Gear SG4 Twitch & Shad Specialist is een perfecte allround roofvis spinhengel uit de lijn van SG4 serie die bekend is om zijn superieure balans, gevoel, en design. Hij is gemaakt van een lichte en uitermate sterke Japanse Toray blank. Dankzij de geharde Coil ogen werp je ver en precies. Het EVA handvat is ergonomisch ontworpen en ligt perfect in de hand. Nergens goedkoper van € 149,00 voor € 65,00

Savage Gear – Craft Cannibal Paddletail – 10.5 cm

Maak kennis met deze mooie softbait van Savage Gear: De Craft Cannibal Paddletail. Het profiel van het kunstaas is geïnspireerd op een jonge forel, met de klassieke ‘Cannibal’ open mond en een realistisch groot zacht oog. Met het nieuwe, unieke staartbrugontwerp zwemt dit stukje kunstaas verbazingwekkend levensecht, ook bij zeer lage snelheden!
Nergens goedkoper van € 2,25 voor € 1,25 per stuk!

Savage Gear – Craft Cannibal Paddletail – 8.5 cm


Maak kennis met deze mooie softbait van Savage Gear: De Craft Cannibal Paddletail. Het profiel van het kunstaas is geïnspireerd op een jonge forel, met de klassieke ‘Cannibal’ open mond en een realistisch groot zacht oog. Nergens goedkoper van € 1,99 voor € 0,99

Savage Gear – Craft Cannibal Paddletail – 6.5 cm

Maak kennis met deze mooie softbait van Savage Gear: De Craft Cannibal Paddletail. Het profiel van het kunstaas is geïnspireerd op een jonge forel, met de klassieke ‘Cannibal’ open mond en een realistisch groot zacht oog.
Nergens goedkoper van € 1.99 voor € 0,99 per stuk

Savage Gear – Da’Bush Spinnerbait – 19 cm

De Da’Bush is ontworpen om vis na vis sterk te blijven en heeft een sterk roestvrijstalen frame met gesloten klikoog, ideaal voor het bevestigen van onderlijnen en snel wisselen. Met een ring op de buik kun je indien nodig ook extra gewicht toevoegen. De bladen exploderen in een verleidelijke helikopterbeweging zodra het kunstaas het water raakt. Nergens goedkoper van € 15,99 voor € 8,99 verkrijgbaar in de kleuren Motoroil en Red and Black!

Savage Gear – Ned Minnow – 7.5 cm

Ned rig vissers opgelet! Hier speciaal voor jullie de Savage Gear Ned Minnow. Deze gezouten én gearomatiseerde shads van 7.5 cm zijn dé perfecte shad voor jouw visserij! Dankzij de T-tail heeft deze een verbluffend realistische zwemactie. Nergens goedkoper per verpakking van 5 stuks van € 7,95 voor € 3,95 per stuk.

Savage Gear – Vib Blade SW – 4.5 cm

Daar is ie dan, de SW (zoutwater) variant van de immens populaire Vib Blade van Savage Gear! Deze Blade maakt zó vaak het verschil bij het roofvissen, óók op zoet water. Want daarvoor is deze natuurlijk ook gewoon geschikt. Sommige kleuren hebben een speciale Glow in the dark body. Perfect voor de dikke baarzen! Nergens goedkoper van € 8,95 voor € 3,95

De Roofvisser
Industrieweg 38
8061 RB Hasselt
E-Mail: info@deroofvisser.com
Tel: 085 0797010