Poldersnoeken in het Groene Hart in VIS TV

Persbericht VisTv
Persbericht VisTv

In de laatste aflevering van VIS TV 2022 – aanstaande zondag 20 maart om 09:30 uur op RTL 7 – vissen presentatoren Marco en Daniël een dag lang struinend met kunstaas op snoek in het Groene Hart.

Zodra het duo ’s ochtends de pick-up uitstapt, blaast de stormachtige wind ze om de oren. Unaniem kiezen de heren voor korte spinstokken in combinatie met klein polderkunstaas in felle en natuurlijke kleuren. Daniël slaat als eerste zijn hengel krom, maar niet veel later kan ook Marco zijn eerste snoek noteren.

Dijkjes en duikers

Stoeiend met de harde wind vervolgen de mannen hun struintocht door het oer-Hollandse polderlandschap met zijn talrijke dijkjes, duikers en wild draaiende molens. Met enige regelmaat weten ze een fraaie ‘groenjas’ te foppen.

Waar stopt de teller vandaag?

Je ziet het aanstaande zondag 20 maart om 09:30 uur op RTL 7.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten kwamen voorbij in seizoen 2022 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trokken presentatoren Marco en Daniël kriskras door het land om op visrijke cultuurhistorische plekken in Nederland te vissen. Daarmee stond VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvis televisie.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.