SPRO – Op Snoekbaars Vanaf De Kant

De visserij op snoekbaars staat tegenwoordig bol van allerlei finesse technieken die van alle windhoeken van onze planeet naar ons kleine landje zijn gewaaid. Als beginnend visser kan dat best intimiderend en ingewikkeld zijn. Maar wees gerust! Je hebt echt geen ingewikkelde finesse rigs nodig om een goede kans te maken op een vis.

Vanaf de kant op snoekbaars, hoe bevis je een stek nu het meest optimaal? Ook dat is een onderwerp dat behandelt wordt in deze video!
LOODKOP & DROPSHOT

En dat is precies wat Rocky je wilt laten zien in deze video! Met twee ‘old school’, maar vooral toegankelijke technieken gaat hij een dag op pad in een omgeving waar veel variatie te vinden is. Een kruising van een grote rivier en een kanaal met allerlei structuren en obstakels. Met een shadje aan een loodkop en een dropshotmontage gaat Rocky hier op zoek naar aanbeten.

WINNEN

Wil jij kans maken op het winnen van mooie prijzenpakketjes? Abonneer jezelf dan nu op het YouTube-kanaal van SPRO. In haast iedere video die zij publiceren zit wel een winactie. Door jezelf te abonneren mis je dat zeker niet.