Eindelijk zijn ze er! De Pelagic Shads Pin en Hairy.

Quantum was een van de eerste fabrikanten die ‘pelagische’ shads op de Europese markt bracht, de beroemde Pelagic Shad. Naarmate hun populariteit blijft toenemen, komen er steeds meer interessante varianten bij. Het assortiment is inmiddels uitgebreid met 2 nieuwe varianten, de Pelagic Shad Pin en de Pelagic Shad Hairy. 

De Pelagic Shad is gemonteerd op een pelagic jighead en voor een betere inhaking voorzien van een onopvallend in de rug gemonteerde dreg. Elke shad is individueel met de hand op de montage geplaatst en vervolgens uitgebalanceerd, dit om een maximale vangkracht te garanderen.

Pelagic shad pin is leverbaar in 10 verschillende kleuren

PELAGIC SHAD PIN

Ettelijke kapitale snoeken en zeker ook snoekbaarzen kunnen al op de rekening van de Pelagic Shads bijgeschreven worden. Waarom dan nog verbeteren? Heel duidelijk, om dat sommige situaties hierom vragen!

Op zwaar beviste wateren kunnen kleine aanpassingen in de actie al erover beslissen of een visdag een succes of een flop wordt. De Pin-Tail is juist bij voorzichtige vissen een geheim wapen en lokt ook de grote roofvissen uit tot een aanval. Probeer ze uit, je zult enthousiast zijn.

Wat de kleurkeuze betreft, er worden in totaal 10 aantrekkelijke kleuren aangeboden. Iedereen moet zijn favoriet kleur kunnen vinden.

Pelagic shad hairy is leverbaar in 10 verschillende kleuren

PELAGIC SHAD SET HAIRY

De Hairy variant is de klassieker bij het vroegere verticaal vissen. Niet alleen snoekbaarzen stellen prijs op de franjes, ook vele grote snoeken worden met dit kunstaas met haar impulsieve actie uitgedaagd om een aanval te doen.

Ideaal geschikt voor de pelagische visserij in open water, maar probeer dit kunstaas ook eens in de buurt van de bodem! Wanneer de vissen zich in de buurt van de bodem ophouden is dit kunstaas zeker een geheim wapen.

Voorzien van de beste componenten
Eigenschappen
  • MESSCHERP: Geen compromissen bij de haken! Alleen de beste kwaliteit en robuustheid worden hierbij ingezet.
  • ZACHT EN FLEXIBEL: Juist wanneer je met dergelijke, grote aassoorten vist, moet dit zacht en flexibel zijn, zodat de roofvissen deze goed kunnen ‘dubbel vouwen’ en de haken een goed houvast kunnen vinden.
  • IDEALE WAARNEMING: Met de aangeboden kleuren bent u perfect voorbereid op elke vertroebeling en op elk weertype.
  • NATUURGETROUW: Een belangrijk aspect bij het pelagisch vissen is de optiek – het oog is noodzakelijk en dient als richtpunt voor de roofvissen.
Geen compromissen op dreggen! Alleen de beste kwaliteit en robuustheid wordt hier gebruikt!
Specificaties pin en hairy

Lengte: 21 cm
Gewicht: 60 gram
Haakmaat: 2/0
Advies verkoop prijs: €15,95
Leverbaar in 10 kleuren
Verpakt per stuk.
UV actief

Bekijk hier de Nederlandse en Belgische Quantum Winkeliers.

Er is altijd een Quantum dealer in de buurt!

Alle Quantum producten vind je nu in onze digitale catalogus tackle-box.eu!

Hier vindt u de mooiste accessoires voor de hoogste eisen van Roofvisser tot forelvissers. Want een visser wil niet zomaar een hengel of molen – alleen het beste is goed genoeg voor hem. U vindt ons hele programma online – alle merken, voor alle technieken, voor uw volgende vangst!

Bekijk het complete programma op: Quantum Fishing.eu.