Nog enkele plaatsen vrij Open StreetFishing Treffers Hengelsport.

Op zondag 21 november 2021 houden wij van Hengelsport Treffers – Fishing & Outdoor een Open StreetFishing Wedstrijd voor Teams in de Regio West – Friesland. Het Parcours is zeer divers en wordt gehouden in de Historische dorpen van Kolhorn – Winkel – Nieuwe Niedorp. Inschrijving kan bij ons in de winkel aan de Zandloper 10 B – 1731 LM Winkel (N-H), of via de mail info@treffersfishingoutdoor.com. MAAR een beller is sneller op 0226 756363.

De deelnemers mogen zich met de auto verplaatsen tussen de dorpen. Een team bestaat uit 2 personen en deelname kan al vanaf 12 jaar. Maximaal kunnen er 50 Teams aan mee doen en VOL = VOL !! En ook dit jaar hebben we weer een mooie prijzen tafel.
Parcours Kolhorn
Parcours Kolhorn, Winkel en Nieuwe Niedorp

Deze dorpen hebben een variatie aan waters namelijk Kanalen, Sloten, Parkwateren, een haven en grachten rondom de nieuw bouw wijken.

Parcours Kolhorn.
Parcours Nieuwe Niedorp

Tijdens deze wedstrijd mag er alleen kunstaas gebruikt worden en kan men zich tussen de dorpen verplaatsen met de auto, fiets of scooter. Hier zijn 3 centrale parkeerterreinen aangewezen waar men kan parkeren. Van hieruit kan men lopend en struinend achter de roofvis aan.

Parcours Nieuwe Niedorp

Het is een Catch – Picture – Release wedstrijd. Dat betekend dat men de gevangen vis meet, een foto maakt en weer loslaat in het zelfde water waar deze is gevangen. Het team met de meest gevangen centimeters aan vis is de winnaar. Voor de eind uitslag geld dat de 5 grootste vissen per team lid een totaal is als team uitslag.

Er is een goed gevulde prijzen tafel: met prijzen voor de nummer 1 t/m 5 als team en een beker. Het winnende team wint ook de Wisselbeker (deze blijft in de winkel).

Prijzen

Voor de grootste Snoekbaars – Snoek – Baars Individueel is er een prijs en beker.
Een prijs voor wie individueel het meeste aan centimeters heeft met het vangen van het trio Snoekbaars – Snoek – Baars en beker.
En een prijs voor wie individueel de grootste Snoekbaars, Snoek of Baars heeft gevangen en beker.
Daarbij krijgt iedere deelnemer een goodie bag met spullen en lunch mee bij aanvang.

Deze Roofvis (Streetfishing) Wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. Quick, Flambeau, Delalande, FreeStyle, Effzett, Fox Rage, Sonik, BZN Trade, Lucky John.

Parcours Winkel.

De wedstrijd begint met melden vanaf 07:30 uur bij de Hengelsportzaak Treffers – Fishing & Outdoor aan de Zandloper 10 B – 1731 LM Winkel (N-H).

Om 09:00 uur begint de wedstrijd en gaan de deelnemers naar de waterkant.
Om 15:00 uur is het einde wedstrijd en komen de deelnemers weer terug naar de Hengelsportzaak van Treffers – Fishing & Outdoor. Rond 16:00/16:30 uur begint de uitreiking van de prijzen.

Natuurlijk Live verslag tijdens de dag.

Frank van Vliet van het Roofvisweb.nl zal deze dag aanwezig zijn en diverse malen live verslag doen en samen met Tiny Treffers de prijs uitreiking verzorgen aan het einde van de dag.

Inschrijven kan via de mail naar info@treffersfishingoutdoor.com
Of in de Hengelsport aan de Zandloper 10 B – 1731 LM Winkel (N-H)
Bellen mag natuurlijk ook via nummer 0026 756363

Inleg geld per team is € 50,00, dit moet vooraf voldaan worden.

Er kunnen maximaal 50 teams meedoen aan deze Roofvis (Streetfishing) wedstrijd en VOL = VOL !!

Meer informatie kan men ook vinden via de facebook pagina
www.facebook.com/TreffersFishingOpenRoofvisWedstrijden

Wij wensen alle deelnemers een mooie en vangrijke dag toe tijdens onze Roofvis (Streetfishing) Wedstrijd.

Namens het gehele team van Hengelsport Treffers – Fishing & Outdoor