Op vooraad de RAILBLAZA HEXX LIVE POLE.

De Railblaza HEXX LIVE POLE is de meest flexibele oplossing voor je LIVE SONAR tot nu toe. Hij kan gemakkelijk worden gemonteerd en eenvoudig in elke richting worden gedraaid om onder water vissen en obstakels te kunnen vinden. Na gebruik wordt de HEXX LIVE POLE uit het water gezwenkt en kan eenvoudig worden afgenomen en opgevouwen om hem gemakkelijk op te bergen.

RAILBLAZA HEXX LIVE POLE 60 INCLUSIEF DRAAGTAS
HEXX LIVE POLE 60

De HEXX Live Pole 60 is een innovatieve nieuwe manier om live sonar transducers onafhankelijk van de trolling motor te monteren, is licht van gewicht en gemakkelijk op te bergen in een stevige draagtas wanneer niet in gebruik. HEXX Live Pole is compatibel met Humminbird MEGA LIVE en alle andere merken Live Sonars.

Pijl geeft aan waar de Live transducer naar kijkt. Zonder gereedschap in te stellen en te demonteren. Zacht handvat met een frictie scharnierpunt. Uitgevoerd in roestvrije materialen; geanodiseerd aluminium en glassfiber versterkt UV-bestendig polymeer.

LEES MEER

RAILBLAZA HEXX LIVE POLE 30 VOOR O.A. DE BELLYBOAT OF KAYAK.
HEXX LIVE POLE 30

De HEXX Live Pole 30 is een korte versie van de Live Pole 60. Perfect om je Live Sonar te monteren op een boot met een laag gangboord, kayak of bellyboat. De stevige basis is direct te bevestigen op de bootrand of met een Rib Port op een flexibele ondergrond.

Pijl geeft aan waar de Live transducer naar kijkt. Zonder gereedschap in te stellen en te demonteren. Zacht handvat met een frictie scharnierpunt.
Uitgevoerd in roestvrije materialen; geanodiseerd aluminium en glassfiber versterkt UV-bestendig polymeer.

LEES MEER

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben, dan staan onze accountmanagers voor je klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met hen op te nemen, zij zijn er om jou en je bedrijf te ondersteunen bij het maken van de beste keuzes voor jouw klanten

Michel Oostdijk
Noord Nederland
+31 (0)6 51208004
m.oostdijk@technautic.nl

Steven Louwrier
Zuid Nederland / Belgie
+31 (0)6 53153686
s.louwrier@technautic.nl