Fusion Marine Audio – Perfectie Gebundeld

Met deze vier nieuwe Fusion Marine Audio Sets ben je er zeker van dat je de juiste speakers bij de juiste radio hebt. Alle sets worden geleverd inclusief alle benodigdheden om deze juist aan te kunnen sluiten. Met deze pakketten heb je de perfecte soundtrack binnen handbereik met alles wat je nodig hebt om een ​​uitzonderlijke muziekervaring op de boot te creëren tegen een uitstekende prijs.

RA-60 met EL Speaker set

De MS-RA60 is de meest economische maritieme Fusion stereo unit tot nu toe. Uitgevoerd met moderne esthetiek, Multi-Zone™-technologie voor twee zones en geavanceerde aansluitmogelijkheden in een compacte unit. De ingebouwde DAB/DAB+ tuner werkt op een standaard FM antenne. De RA60 is leverbaar met een set Classic of Sport speaker.

RA210 met XS Speaker Set

Ook voor de RA210 is er een Classic en Sport set verkrijgbaar. De compacte RA210 marine stereo is ontworpen om een hoogwaardige audio entertainmentervaring op het water te leveren. Revolutionaire Digital Signal Processing technologie voor optimaal geluid in elke omgeving. Het kenmerkende slanke design wat optioneel vlak in het dashboard is in te bouwen zorgt voor een visueel aantrekkelijke afwerking van het dashboard.

Winkeliers die nog niet met Technautic samenwerken en geïnteresseerd zijn in één van de talrijke Flambeau producten, kunnen daarvoor contact opnemen via: technautic.nl/contact