Spro 100% vertrouwen

Persbericht Spro
Persbericht Spro

Nu het gesloten seizoen voor de deur staat is het tijd om alle materialen weer rustig in orde te gaan maken voor het nieuwe seizoen. Het nieuwe 100% Fluorocarbon van SPRO kan hierbij helpen!

De grootste voordelen van dit onderlijnmateriaal zijn: de enorme schuurbestendigheid, grote trekkacht, het hebben van weinig rek en het materiaal is nagenoeg onzichtbaar onder water waardoor het perfect is voor bijvoorbeeld sluwe grote snoeken in glashelder water.

Handige dispensers die niet automatisch afrollen in je tas.
Handige dispensers die niet automatisch afrollen in je tas.
Veelzijdig

SPRO 100% Fluorocarbon wordt geleverd in een fraaie blisterverpakking voorzien van alle benodigde informatie. Het leadermateriaal is opgespoeld op compacte, afsluitbare dispenserspoeltjes. Het 100% Fluorocarbon leader is te gebruiken bij het zelf maken van allerlei soorten onderlijnen voor zoet- en zoutwatervisserijen, maar wordt met name bij het snoekvissen veel gebruikt.

Topkwaliteit Japans Fluorocarbon zorgt voor onderlijnen die je met alle vertrouwen in kunt zetten.
Topkwaliteit Japans Fluorocarbon zorgt voor onderlijnen die je met alle vertrouwen in kunt zetten.
Onzichtbaar

Combineer het 100% Fluorocarbon leadermateriaal met de matt black coated swivels, snaps en crimps om onderlijnen te maken die je voor de volle 100% kunt vertrouwen én nauwelijks zichtbaar zijn onder water.

Dankzij de matzwarte afwerking van deze onderlijn accessoires zullen ze nauwelijks licht reflecteren en dus niet schitteren. Klik hier voor meer informatie!

Tip: Voor strakke en kaarsrechte leaders het Fluorocarbon materiaal enkele seconden boven hete waterdamp strekken.

Mis niets meer van SPRO, volg alle socials!
Spro.eu
Youtube
Facebook
Instagram