Nieuw in het Rebelcell assortiment

Elektrisch varen wordt steeds populairder. Eén zijn met de natuur zonder het lawaai, uitlaatgassen en trillingen van een traditionele buitenboordmotor. Of je nu over de grachten vaart met een groep vrienden of op open water bent in een natuurgebied, Rebelcell heeft er de juiste accu voor!

Rebelcell 36V 70amp


Rebelcell heeft de 36V/70amp speciaal ontwikkeld voor gebruik in boten die worden aangedreven door een 36 Volt elektromotor. De accu levert 36 Volt en heeft een vermogen van 70 aH.

COMPACT EN LICHTGEWICHT

Met een gewicht van slechts 16,6 kg is hij tot 70% compacter dan een vergelijkbaar (3 x 12V130Ah) lood-accu pakket. Zo bespaar je al snel een gewicht tot 100 kg.

TOPPRESTATIES EN GEBRUIKSGEMAK

Rebelcell accu’s hebben constante stuwkracht, ook als je accu bijna leeg is. De 36V70 heeft een digitale laadstatus indicator, hierdoor kan je precies zien hoeveel vaartijd er nog over is.


Power Rebel 48K

Als na een lange dag op het water één van je mobiele apparaten leeg blijkt te raken is de Power Rebel 48k echt een uitkomst. Het is een hoge capaciteit powerbank die geschikt is voor outdoor gebruik. Hij heeft een schokbestendige behuizing met meerdere snel laaduitgangen, een LED lamp en 12V/150W uitgang.