Flambeau aan boord.

Het Amerikaanse Flambeau is al jaren een bekende speler binnen de water/hengelsport. Technautic is exclusieve verdeler van Flambeau tackleboxen voor de Benelux. Flambeau kenmerkt zich door tackleboxen en opbergsystemen van hoogstaande kwaliteit: veelal waterdicht en zeer robuust.

Blauwe schotjes.

De kenmerkende blauwe schotjes in een Flambeau koffer. Dit zijn de verdeelschotten die gemaakt zijn met de exclusieve Flambeau VCI-polymeertechnologie die rechtstreeks in specifieke Flambeau-kunststoffen is gegoten. Hierdoor ben je verzekerd van jarenlang probleemloze, langdurige bescherming tegen roest en corrosie.

Viskoffer, gereedschapskoffer, verbandtrommel alles in een. Deze robuuste koffers zijn volledig gemaakt van een hard shell kunststof waardoor ze ook bestand zijn tegen een zoute omgeving en jarenlang meegaan. Er zijn drie verschillende uitvoeringen met 1,2 of 3 lades.

De Flambeau Marine Dry Box biedt een betrouwbare opslagoplossing voor al je spullen die je graag droog wilt houden als je op het water bent. Denk bijvoorbeeld aan je sleutels, telefoon en waardevolle papieren. De Marine Dry Box is volledig gemaakt van hard shell plastic waardoor deze nooit zal roesten.

De mobiele oplossing voor het opbergen van je visspullen, zoals professionele visser Mike iaconelli. Lichtgewicht en duurzaam – het perfecte huwelijk van eenvoud en functie voor het vervoeren van essentiële spullen van huis naar en op de visplek.

De Maximizer™ is de ultieme organizer voor oversized kunstaas. Biedt plaats aan maximaal 100 stuks kunstaas! Beschikt over 2 verwijderbare reksystemen met een groot tussenschot met gepatenteerde Zerust anti roesttechnologie. Één of beide rekken kunnen worden verwijderd om ruimte te bieden voor extra uitrusting.

Winkeliers die nog niet met Technautic samenwerken en geïnteresseerd zijn in één van de talrijke Flambeau producten, kunnen daarvoor contact opnemen via: technautic.nl/contact