Uniek concept, vissen, eten en slapen. Catch Fishing Expeditions Kayak!

Welkom aan boord. Wij zijn Arjan en Sheri van den Hoek uw gastheer en gastvrouw op ons schip de CATCH. Wij zijn een echtpaar die na jaren ervaring in de horeca overgestapt zijn naar culinaire partyschepen op de Vecht, voorheen Rederij de Tijd. In 2019 hebben wij de rederij verkocht en zijn wij in 2016 begonnen met de bouw van de CATCH. Inmiddels verzorgen wij met de CATCH culinair omlijste vistrips voor groepen van maximaal 6 enthousiaste vissers.

Verhuur Hobie Pro Angler 12 “360” Kayak

Catch Fishing Expeditions heeft haar vloot uitgebreid met een Hobie Pro Angler  12 “360”Kayak. Piet Kramer van Trapkano.nl heeft alles wat je maar kan wensen op onze Hobie Pro Angler 12 gebouwd met een dieptemeter, hengelsteunen, opberg kist, telefoon steun, beker houders enz, dus een super complete set om te genieten op het water!

De nieuwe Pro Angler 12 “360” met de compleet nieuwe aandrijving MirageDrive 360 en Kick-Up vinnen biedt u ongelofelijke vaareigenschappen met een wendbaarheid in alle richtingen.

Met de geheel nieuwe aandrijving en de opklappende vinnen (bij obstakels onder water), ga je zonder beperkingen door het water en ga je precies daarheen, of blijf je liggen waar je wilt.

De nieuwe Pro Angler 12 zit boordevol functies, waaronder zes hengelhouders, de verstelbare, verhoogde Vantage ST-zitting, extra brede romp en vlekbestendige dek pads.

Dankzij de jarenlange ervaring van Arjan als kok en Sheri als gastvrouw is het onze uitdaging om u een onvergetelijke vis trip te bezorgen. Wij kijken uit u aan boord te mogen ontvangen.

Catch

CATCH is een 28 meter motor klipper omgebouwd tot een luxueus schip voor visarrangementen voor 6 personen op de Nederlandse binnenwateren met alle faciliteiten zoals aluminium CATCH Docks met visuitrusting, comfortabele bedden, douchecabines en 2 toiletten, grote eetkeuken, stuurhut met living en televisie, buitenterras met grote eettafel en heater, een buiten lounge. Alle kamers zijn voorzien van airco en vloerverwarming.Verhuur

Onze drie robuuste Dock Steel visboten zijn zeer stabiel en comfortabel met betrouwbare Mercury en elektrische motoren. Inclusief schepnet, full-color fish finder, verbanddoos, handdoek en indien nodig vishengels met uitrusting.

Kijk voor meer informatie op: www.catchfishingexpeditions.nl

Correspondentieadres:
Rederij Catch v.o.f.
Postbus 72
3600AB Maarssen

Telefoonnummer:
Arjan +31 654212626

E-mail adres:
catchfishing@outlook.com