Nog enkele plaatsen vrij voor Open Roofviswedstrijd van West–Friesland.

Op zondag 20 november 2022 houdt hengelsport Treffers – Fishing & Outdoor haar 2de Open Roofvis Wedstrijd van West – Friesland, voor koppels met kunstaas.

Er wordt gevist in de nostalgische West- Friezen dorpen van Winkel – Nieuwe Niedorp – Kolhorn en Barsingerhorn. Men mag zich verplaatsen met de auto tussen deze dorpen. Hier zijn aangewezen parkeerplaatsen waar men de auto neer kan zetten en daarna lopend gaan vissen.

Er wordt gestreden voor de wisselbeker van West – Friesland. En deze wedstrijd wordt gekenmerkt door de gezelligheid van de aanwezige deelnemers en het team van Hengelsport Treffers.

Zo is er tijdens de inschrijving in de ochtend al gratis koffie en krijgt men een lunchpakket mee. En na afloop van de wedstrijd is er Snack After Time inclusief drinken verzorgt door Tiny Treffers.

En men krijgt na de prijsuitreiking ook nog eens een Goodie Bag mee naar huis.

De prijzen tafel is dit jaar weer goed gevuld door de medewerking van diverse sponsoren t.w. WFT, Fox Rage, Sonik, Delalande, Spro, Beet.nl, Savage Gear en door Hengelsport Treffers.

Tevens is Frank van Vliet van Roofvisweb ook aanwezig voor de nodige fotografie en live blogs deze dag.

Het inschrijven voor deze wedstrijd is geopend en er zijn nog enkele plekken vrij om mee te doen. Het inschrijven kan men doen in de Hengelsportzaak  van Treffers – Fishing & Outdoor aan de Zandloper 10 B – 1731 LM in Winkel (N-H), of telefonisch op nummer 0226 756363 of via de mail op info@treffersfishingoutdoor.com

Het inschrijfgeld is € 50,00 per koppel en VOL = VOL

Graag zien we jullie op zondag 20 november 2022 tijdens de Roofviswedstrijd van Hengelsport Treffers – Fishing & Outdoor.

Parcours Kolhorn, Winkel en Nieuwe Niedorp

Deze dorpen hebben een variatie aan waters namelijk Kanalen, Sloten, Parkwateren, een haven en grachten rondom de nieuw bouw wijken.

Parcours Kolhorn.
Parcours Nieuwe Niedorp

Tijdens deze wedstrijd mag er alleen kunstaas gebruikt worden en kan men zich tussen de dorpen verplaatsen met de auto, fiets of scooter. Hier zijn 3 centrale parkeerterreinen aangewezen waar men kan parkeren. Van hieruit kan men lopend en struinend achter de roofvis aan.

Parcours Nieuwe Niedorp

Het is een Catch – Picture – Release wedstrijd. Dat betekend dat men de gevangen vis meet, een foto maakt en weer loslaat in het zelfde water waar deze is gevangen.

Parcours Winkel

De wedstrijd begint met melden vanaf 07:30 uur bij de Hengelsportzaak Treffers – Fishing & Outdoor aan de Zandloper 10 B – 1731 LM Winkel (N-H).

Om 09:00 uur begint de wedstrijd en gaan de deelnemers naar de waterkant.
Om 15:00 uur is het einde wedstrijd en komen de deelnemers weer terug naar de Hengelsportzaak van Treffers – Fishing & Outdoor. Rond 16:00/16:30 uur begint de uitreiking van de prijzen.

Meer informatie kan men ook vinden via de facebook pagina
www.facebook.com/TreffersFishingOpenRoofvisWedstrijden

Namens het gehele team van Hengelsport Treffers – Fishing & Outdoor