Plattegrond Hengelsport- en Botenbeurs 2019 gereed

De Hengelsport- en Botenbeurs staat, met nog twee weken te gaan, volop in de steigers met maar liefst 20.000 m² beursoppervlak, talloze spraakmakende hengelsportmerken, een veelvoud aan winkels en uiteraard ook tal van superleuke activiteiten voor de karper-, roof-, wit-, zee- en vliegvisser. Met in totaal 180 stands uit binnen- en buitenland is dit ’the place to be’ voor elke sportvisser!

En ook dit jaar wordt er weer een visreis verloot onder de bezoekers. Bestel een e-ticket en maak kans op die geweldige visreis naar IJsland, voor vier personen t.w.v. € 6000,-!

 

U kunt t/m dinsdag nog porfieren van COUNTDOWN DEALS, boek je ticket voor 11 euro i.p.v 15 euro aan de kassa.

Klik op de afbeelding voor een groter formaat van de Plattegrond

 Het programma

De plattegrond voor de beurs is nu gereed, hierop kun u zien welke bedrijven er staan! Het programma aan lezingen en presentaties is volledig gevuld, je hoeft je geen moment te vervelen op de beurs. Op de beurs vind je wederom de zeer populaire Vaste Stokkenshow waar de witvisser zelf kan ervaren welke vaste hengel bij hem past.

Het Karperplein waar je als karpervisser nieuwe producten kunt bekijken en je vragen kunt stellen aan bekende karpervissers. Ben je meer van de snoek, baars, snoekbaars & co, ook dan kun je je lol op op het Roofvisplein met tal van demonstraties, de nieuwste producten, boten en een meet & greet met bekende roofviscracks.

Ooit al eens de kunst van het vliegvissen willen oppakken? Op de beurs kun je gratis je eerste les vliegwerpen krijgen van een expert.  Voor het eerst dit jaar is er een grootwaterbassin met demonstraties van bellyboten en kayaks. Het is zelfs mogelijk om een bellyboat of Kayak uit te proberen. Bekijk hier het programma.

Gratis Albatros hengel en 1 kg Berlok voer.

Ook voor de jeugd zijn er op de beurs speciale activiteiten, zodat ze een dag lang of zelfs meerdere dagen volledig op kunnen gaan in deze fascinerende hobby.  Elke beursdag geven we in samenwerking met De Sportvisser Den Haag en Berendsen Visvoeders een gratis Albatros hengel en 1 kg Berlok voer aan de eerste 250 bezoekers onder de 16 jaar. Berendsen Visvoeders stelt iedere dag tijdens de beursdagen voor 250 jeugdige bezoekers (t/m 15 jaar)  1 kg Berlok lokvoer ter beschikking.

Nog meer voor de kids.

Ook dit jaar organiseren we het stekkieparcours. Je wordt over de beurs geleid naar diverse stands waar je een opdracht dient uit te voeren. Ga de strijd aan bij de dril simulator of bestuur je eigen miniatuur boot bij de stand MBV Neptunus. Kortom, een must voor elke jeugdige hengelsportliefhebber.

Combi ticket met de trein

Vanaf heden is het mogelijk om een combinatie ticket te kopen via de spoordeelwinkel van de NS. Je koopt een retour treinkaartje + entree voor de Hengelsport- en Botenbeurs voor €25,-. Ga naar www.spoordeelwinkel.nl voor meer informatie.

Benieuwd naar de Hengelsport- en Botenbeurs? Bestel dan nu je ticket tijdens onze COUNTDOWN DEALS voor maar €11,-  Tevens maak je kans met je e-ticket op een visreis naar IJsland voor vier personen t.w.v. € 6.000!

Hengelsport- en Botenbeurs 2019 feiten:
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 29 november t/m 1 december 2019
Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur

• Groot aanbod nationale en internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Diverse nationale en internationale exposanten
• Grootste hengelsportbeurs van Europa
• Belangrijke websites: http://www.hengelsportbeurzen.nl
• Belangrijke Facebookpagina’s: @hengelsportbeurs en @Carpsquare
• Instagram: @hengelsportbeurs

Bekijk onze YouTube video: https://youtu.be/z6I8wUdiwfU

Bezoek onze pagina voor het laatste nieuwtjes www.hengelsportbeurzen.nl.


Bekijk onze YouTube video: https://youtu.be/z6I8wUdiwfU