Phanto-G de ideale jerkbait van Iron Claw.

De Iron Claw Phanto is terug van weggeweest en heet nu de Iron Claw Phanto-G. Deze jerkbait is een absolute must have voor elke roofvisser. Het is een type Glider die mooi van links naar rechts door het water snijdt.

Door de vinnen aan de achterzijde van de Phanto-G wordt het glijden door het water enorm verlengd en hierdoor bevindt de Phanto-G zich erg lang in het zichtveld van de roofvis.

De Phanto-G vol gepakt.

De 111cm polder snoek ging vol voor de Phanto-G

Ideaal voor het troebele polderwater is de 16cm in de kleur Cisco Shad.
Jerkbait type Glider

Het is bij deze Phanto-G de bedoeling dat je zelf de actie in het kunstaas brengt. Dit doe je door de jerkbait met korte rukken of halen weer binnen te vissen.

Door de vinnen aan de achterzijde van de Phanto- G wordt het glijden door het water enorm verlengd. Het kunstaas is zo uitgeloot dat deze een suspending actie heeft. Laat de Phanto-G af en toe hangen, dit is ook vaak het moment dat snoek het kunstaas pakt.

Hans Koopman met een mooie polder snoek op een meter water.

De Phanto-G is zowel geschikt voor in de polder als het grote water.

De 9cm versie van de Phanto-G wordt gebruikt wanneer kleinere prooivissen op het menu van de roofvissen staan. Bovendien is een grote baars of snoekbaars er niet vies van om de 9 cm Phanto-G te pakken.

Mooie poldersnoek op de Phanto-G

De Phanto-G is in 2 maten leverbaar, 16cm met een gewicht van 75 gram en de 9 cm weegt 14 gram, verkrijgbaar in 5 vangende kleuren.

5 verschillende vangende kleuren
Nieuw voor 2024 de Phanto-G Baby Pike
De Iron Claw Phanto-G Cisco Shad
Iron Claw Phanto-G Geezer Roach
Iron Claw Phanto-G Matt Firetiger
Iron Claw Phanto-G Real Perch

Alle Phanto-G groot of klein, zijn gecoat met een UV-actieve blanke lak, hebben een luide ratel en zijn voorzien van kona dreggen.

Eigenschappen:

– langzaamaan zinkend
– Uv-actieve blanke lak
– Ingebouwde ratel
– Kona dreggen

Jerk & Glide, 1,95 meter, tweedelig, werpvermogen tot 125 gram, voor werpreel
Kunstaas hengel The Tool 2 Jerk & Glide

De The Tool 2 kunstaashengels van Iron Claw zijn gebaseerd op de al zeer succesvolle The Tool hengels.

De blanks van deze hengels zijn opnieuw met een nano-structuur opgebouwd. De acties van de verschillende modellen zijn wel verder geoptimaliseerd, in enkele gevallen zijn de hengellengtes aangepast en het design is verder vernieuwd. Zo zijn deze nog effectiever geworden, wanneer het er om gaat grote, roofvissen te kunnen haken, drillen en landen. Er is hierbij uiteraard sprake van de snoek, de vissoort waarop deze hengelserie  afgestemd is.

De ideale betaalbare Roofvishengel voor het vissen met de Phanto G.

Bij welke winkeliers zijn de roofvis producten van Iron Claw en Doiyo Concept te koop of te bestellen? In de winkel van Black River en online via  DeRoofvisser

Winkeliers die nog niet met Saenger samenwerken en geïnteresseerd zijn in de Iron Claw producten, kunnen daarvoor telefonisch contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiger Edwin Klijnsma op: 06 23935296 of via e-mail: Edwin.klijnsma@saenger-tts.com