Gratis Roofvisevent 9 mei 2020 GOUDA

Tijdens het gesloten roofvis seizoen houdt de Afdeling Viswaterpachting Gouda, onderdeel van GHV Groene Hart, voor de 5de keer haar roofvis event in Gouda. Net zoals het eerste jaar is de toegang geheel gratis voor bezoekers en standhouders. De unieke doelstelling van dit roofvis event is en blijft een zo breed mogelijke uitwisseling van informatie tussen de roofvissers onderling enerzijds en tussen organisaties, ondernemers, verenigingen, overheid, controleurs en roofvissers anderzijds, met betrekking tot alles wat met roofvissen te maken heeft, zonder winstoogmerk.

Foto van 5 jaar terug met o.a. Cor Spinhoven tijdens het event in Gouda.
Wat kunt u zoal verwachten?

Lezingen van stuk voor stuk cracks over hun geliefde manier van roofvissen.
Arend Burger (Madcat/Dam/Effzet) over het vissen met dood aas.
Marco Nieuwenhuize over het vissen met een kajak op zout en zoet water.
Albert Dekker over de Meerval
Dennis Horvath over UL op snoek.
Dirk Jan Boom (prostaffer JNLL) vertelt u alles over het vissen op grote snoekbaars vanuit de BB.

Workshops

Workshops, over o.a. dropshot, kunstaas maken, vliegvissen, vissen in het buitenland. Species hunter en reporter van Zeehengelsport Sjors Waterschoot vertelt u alles over het jagen op vele moeilijk te vangen vissoorten. Dennis Horvath legt alles uit over knopen en riggen.

Infostands

Infostands van o.a. lokale Boa’s, VWP/GHV, Lureparts, Hotspot Fishing, Roofvisweb, BFT shop, Quantum, Big Streamers, Float Plus, DR Streams, Visreis.nl, Lucky Lures, JNLL, loodvrijvissen.nl, RoofviswebForum, en Total Fishing. Floris (OMG hengelbouw) toont u speciaal ontworpen hengels voor op de bellyboat, kajak en kleine visboot. Sportvisserij Ocean’s Eleven (Boy Kotter kapt. Van de Nautilus II) toont u alle in en outs over het vissen op haai voor onze eigen kust. Marco Groeneberg (Evin) vertelt u alles over de elektrische voorstuwing van uw visboot, bellyboat en kajak.

Lureparts ook weer aanwezig
Levendig buiten gebeuren
Buiten gebeuren

Groots buiten gebeuren op en aan het water aan de oostzijde van het Sluiseiland te Gouda. U kunt meevaren met volledig uitgeruste visboten, terwijl u aan boord uitleg krijgt over de apparatuur en de manier van vissen door zeer ervaren vissers, visgidsen en deskundigen op het gebied van deze
elektronica, zoals Johan Struwe, Robert Poelwijk, Chris Bertels en Tim Hulshof. Mark van Dijk (B), Johan van Kooten en Piet Kramer (beiden uit NL) demonstreren Hobie viskajaks en u kunt ze ook zelf uitproberen.

De nieuwste kajak De Hobie Mirage Pro Angler 360 S zal er gedemonstreerd
worden en ook zijn er dak tenten voor boven op de auto te bewonderen. Visboten van Orka, belly boten van Mac Fishing en Float Plus komen naar het evenement buiten.

Roofvisweb en RoofviswebForum aanwezig.
2e handbeurs

2e Hands hengelsport beurs, waar u kunt kopen en verkopen, info wilbertmostert@vwpgouda.net. Uitwisseling tussen sportvissers onderling en sportvissers en diverse organisaties op het gebied van roofvissen, onder het genot van een hapje/drankje aan verenigingsprijzen.

Demonstraties van kunstaas in onze “badkuip”. Tombola met prachtige prijzen (om onze kosten wat te drukken): 8 geheel verzorgde dagtochten (inclusief aas, eten en drinken) met de Nautilus II vanuit Vlissingen om op haai te vissen.

Uiteraard zullen er meer lezingen, standhouders, workshops en visgidsen aanwezig zijn. Voor de meest recente info, zoals parkeren, routebeschrijving, inschrijven, standhouders, lezingen,
workshops, sponsors, prominente deelnemers, prijzen etc. zie
www.facebook.com/events/Gouda en website: www.ghvgroenehart.nl/gouda of bel met Wilbert Mostert +31 649 307 730 of Ron Smits +32 475 963 063