De Hengelsport- en Botenbeurs biedt alles voor het karpervissen!

De Hengelsport- en Botenbeurs van 29 nov t/m 1 dec 2019 is ook  HET evenement voor de karpervisser. Bestel nu je ticket met 25% korting op www.carpsquare.nl

Tijdens de beursdagen kun je genieten van nationale en internationale stands die hun producten aan jou komen tonen. Ben jij een karper-, roof-, wit-, zee- of vliegvisser? Tijdens de beursdagen worden tal activiteiten georganiseerd voor elke visser.

Op de Carpsquare kun je alles terugvinden wat je als karpervisser interessant vindt. De groothandels tonen nieuwe producten voor volgend seizoen en als je wilt gaan karpervissen in het buitenland: wip dan langs bij één van de reisbureaus die karperreizen aanbieden. Jaar in, jaar uit horen we vele positieve geluiden van karpervissers over de ‘buzzz’ die er hangt op Carpsquare.

Diverse groothandels zoals Pro Line, Sonik, JRC, en Avid Carp, tonen de nieuwste karperhengels, karpertenten, stretchers, stoelen, karperaas enzovoorts. Daarnaast kun je in discussie met bekende karpervissers, worden er allerlei demonstraties en presentaties gegeven, maar kun je ook voordelig inkopen doen bij diverse karperspeciaalzaken. Of je nu de gehele winter doorvist op karper of je wilt voorbereiden op het komende voorjaar, de Hengelsport- en Botenbeurs is ‘the placet o be’!  Tijdens de beursdagen introduceren diverse leveranciers hun nieuwste producten zodat je als karpervisser op de hoogte blijft van alle nieuwste snufjes.

Daiwa Infinity Boat-Pod

De Daiwa Infinity Boat-Pod is op praktisch iedere boot te bevestigen en in te stellen in iedere gewenste houding. Er kunnen drie hengels op. Gemaakt van degelijk roestvast staal en wordt geleverd in een degelijke tas. www.daiwa.de.

Raptor bootrange X-Treme Black

Raptorboats heeft dit jaar een nieuwe range boten gelanceerd: de X-Treme Black. De Raptor X-Treme Black boten zijn geschikt voor de meest moeilijke en extreme omstandigheden. De boten zijn voorzien van extra dik doek (1,2 mm, 2000 decitex) en hebben een extreem hoog afwerkingsniveau, voor maximale protectie en levensduur! Ook heeft deze range zeer veel binnenruimte, zoals je van Raptor gewend bent. De Raptor X-Treme Black range is verkrijgbaar in de maten: 200-230-270-300-330-400cm. Op aanvraag zijn andere modellen beschikbaar. Check alle specs op www.raptorboats.nl

The Carp Specialist ook in 2019 weer aanwezig op CarpSquare!

Eigenaar Bas van Klaveren vertelt: “Inmiddels zijn we vanuit The Carp Specialist al zo’n tien jaar exposant op CarpSquare in Utrecht. Het vormt vaak de symbolische afsluiting van een karperseizoen, waarbij we veel van onze gasten mogen verwelkomen die in het afgelopen jaar op onze wateren hebben gevist. Ook worden er uiteraard nieuwe plannen gesmeed voor het volgende visseizoen en leuke ervaringen uitgewisseld. Op CarpSquare presenteren we dit jaar ook diverse nieuwe betaalwateren, zowel in Nederland alsook België en verder daarbuiten.” Mocht je het leuk vinden om eens persoonlijk kennis te maken met het team van The Carp Specialist? De koffie staat voor je klaar bij hun stand op Carpsquare.www.thecarpspecialist.nl

We nemen een kijkje in het assortiment van RCG Carp Gear.

In rap tempo worden er sinds de start van RCG Carp Gear begin 2018 continu nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. Zo zijn er ondertussen o.a. verkrijgbaar: tenten en oval, stretchers, slaapzakken, stoelen, schepnetten, onthakingsmatten, weegzakken, banksticks, voerscheppen en stelen, EVA tassen, luggage range, hardcases en li-ion accu’s. Zoals geschreven, wordt het assortiment continu uitgebreid. Ook tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs heeft RCG Carp Gear een paar mooie, nieuwe primeurs bij zich en zijn er uiteraard ook mooie aanbiedingen die direct mee te nemen zijn! www.rcgcarpgear.com

Hengelsport Vught.

De grootste karperwinkelier van het zuiden, Hengelsport Vught pakt ook weer groot uit tijdens de beurs op Carpsquare. Hengelsport Vught werkt nauw samen met Hengelsport Utrecht en mag als echte karperspeciaalzaak uiteraard niet ontbreken op de Hengelsport- en Botenbeurs. Van Shimano toont Hengelsport Vught de nieuwste Baitrunners, de Big Pit, Spod en Marker werpmolens van dit merk, verder de nieuwste karperhengels, lijnen en luggage voor het karpervissen, plus nog heel veel meer. Als karpervisser mag een bezoek aan Hengelsport Vught tijdens de beurs niet op je to do-lijst ontbreken. Website: www.hengelsportvught.nl.

Hengelsport van der Ven.

Hengelsportzaak van de Ven is terug op de beurs en heeft een stand in samenwerking met Sonik Sports. Dit Engelse merk wordt momenteel steeds populairder vanwege de compacte Xtractor karperhengels. Laatste nieuwtje is de Xtractor 5000 reel, een compacte bigpit werpmolen die perfect past op de Xtractor hengels. Deze werpmolen zal te zien en te koop zijn op de beurs, naast vele andere items die Sonik in de collectie heeft. Website: www.hengelsportzaak.com.

Binnenkort volgt er meer informatie over Carpsquare  en krijg je meer te weten over welke bekende karpervissers er aanwezig zullen zijn en lees je alles over de nieuwste Boilie van Proline Carp Products.

Bestel nu jouw ticket online met 25% korting en maak kans op een visreis naar IJsland voor vier personen t.w.v. maar liefst 6000 euro!

Hengelsport- en Botenbeurs 2019, de feiten:
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: Vrijdag 29 november t/m zondag 1 december 2019
Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
• Groot aanbod nationale en internationale exposanten
• 20.000 m² beursoppervlak
• Grootste hengelsportbeurs van Europa
•Belangrijke websites:
www.hengelsportbeurzen.nl
•Belangrijke Facebookpagina’s:
@hengelsportbeurs en @Carpsquare
•Instagram:
@hengelsportbeurs
Bestel hier jouw ticket

Bezoek onze website voor het laatste nieuws www.hengelsportbeurzen.nl en bekijk onze video.