Daan Verbruggen keert terug bij Abu Garcia/Berkley!

Abu Garcia en Berkley hebben zich versterkt met niemand minder dan Daan Verbruggen! Daan is geen onbekende voor deze merken, want de Amsterdammer droeg al eerder de kleuren van Berkley en Abu Garcia, maar maakte na 16 jaar de overstap naar Fox en Ultimate Fishing.

Maar net zoals het bij voetbal het geval is, keren echte liefhebbers altijd terug bij de club waar het ooit allemaal begonnen is. De club die in het hart zit. Dat is precies wat Daan tot deze keuze bewogen heeft:

Daan behoorde al eerder tot het team van Abu Garcia/Berkley en is de liefde voor deze merken nooit kwijtgeraakt.
Daan behoorde al eerder tot het team van Abu Garcia/Berkley en is de liefde voor deze merken nooit kwijtgeraakt.

“Het is alweer een tijd geleden dat ik besloten had om afscheid te nemen van Berkley en Abu Garcia. Niet omdat ik niet achter de merken en producten stond, maar puur omdat ik na 16 jaar ook wel eens bij anderen in de keuken wilde kijken. Wel is bij mij altijd een bepaald gevoel blijven hangen voor deze merken en dat is iets wat ook ontstaat door de groep mensen die onderdeel uitmaken van het bedrijf erachter. Ik heb destijds ontzettend veel geleerd en gezien waar ik in mijn huidige visserij nog steeds gebruik van maak. Na 2 andere avonturen heb ik nu weer de kans gekregen om terug te keren bij Berkley en Abu Garcia en daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Ik ben ontzettend trots en dankbaar dat ik deze mogelijkheid heb gekregen en weer mag toetreden tot mijn oude liefde. Ik weet zeker dat ik het ontzettend naar mijn zin zal gaan krijgen met de huidige groep mensen en we gaan er absoluut weer iets moois van maken.”

Daan is blij om weer met zijn oude liefde herenigt te zijn.
Daan is blij om weer met zijn oude liefde herenigt te zijn.