Nieuwe producten bij Mac Fishing, Hidehook

Mac Fishing topMac Fishing heeft zich toegelegd op het hogere segment binnen de hengelsport. Diverse topmerken worden geïmporteerd en gedistribueerd door Mac Fishing en vervolgens verdeeld over de betere hengelsportzaken binnen de Benelux. Eigenaar Wim van Vliet, zelf een zeer ervaren visser, test zelf alle producten en beoordeelt deze met een kritische blik. Zelf zijn ze altijd op zoek naar nieuwe en handige noviteiten binnen de hengelsport en hebben het pakket uitgebreid met het Finse merk Hidehook.

Uit de plantjes geplukt

Hidehook…de naam zegt het al…de 2 enkele haken zitten verborgen in het kunstaas en komen bij een aanbeet eruit. Zowel boven als onder zit een enkele haak met een wartel zodat de roofvis het kunstaas niet als een een hefboom kan gebruiken om zich te ontdoen. Natuur getrouw kunstaas met een mooi zwem actie dat mooi wiervrij te vissen is.

De ideale Shad om in de planten op Snoek te vissen. Hidehook is een gepatenteerde nieuwe weedless shad uit Finland. Met deze unieke haak montage waarbij de haak 360 graden kan draaien is het mogelijk om dwars door de plantenbedden, rietkragen en lelievelden te vissen.

Mooie polder snoek die zich vergreep aan de Hidehook

Na de aanbeet komen de haken los uit de body en kunnen dan vrij bewegen waardoor het lossen van de haak erg lastig word.

Het soepele rubber materiaal veroorzaakt zoals bij iedere shad natuurlijk scheuren in de shad. Met Quick Fix van Saboflex is dat zo weer gerepareerd en kan je weer snel achter de groenjassen aan.

Wat deze grote Snoekshad ook uniek maakt is de ratel in de body van de shad! Wij hebben de Hidehook Lion en Firetiger getest op zowel het grote water als het Gooimeer als in de polder. Met zijn bijna 60 gram is de Hidehook makkelijk te werpen. De Hidehook is langzaam zinkend zodat je deze op ook wat diepere plekken kan inzetten. Denk daarbij b.v. het afwerpen van taluds.

Ik vis de Hidhook met een vrij stevige hengel de  Abu Garcia Svartzonker cast van 40-140gram. Met deze hengel kan je de snoek makkelijk sturen en kort drillen.

Hidehook is verkrijgbaar in 11 aantrekkelijke kleuren.

  • Lengte:21cm
  • Gewicht:59g
  • Diepte:0,5 – 2,5m
  • Haken zijn verborgen in het kunstaas
  • Makkelijker te onthaken en minder schade aan de vis
  • Ingebouwde ratels

Kijk voor meer info over Mac Fishing en hun producten op: www.macfishing.nl

Mac Fishing BV
3E Industriestraat 23K
3133 EJ Vlaardingen
Nederland

Winkeliers die nog niet met Mac Fishing samenwerken en geïnteresseerd zijn in één van de talrijke producten, kunnen daarvoor contact opnemen via: macfishing@planet.nl

Kaart dealers
Zoek een hengelsport winkel in uw buurt door op deze afbeelding te klikken!