De ultieme snoekbait- nu in nieuwe kleuren!

De SPRO IRIS The Boss softbaits zijn ontwikkeld met als doel het maken van de ultieme softbait voor snoek, en dat is gelukt! Actie, attractie en duurzaamheid hebben centraal gestaan tijdens het ontwerpen van dit kunstaas. Vanaf nu is The Boss ook verkrijgbaar in drie gloednieuwe, aantrekkelijke UV-actieve kleuren!

The Boss-UV
Northern Pike, Motoroil Camo en Hot Perch; de IRIS The Boss serie is uitgebreid met drie nieuwe, vangende kleuren!

De SPRO IRIS The Boss heeft een uitbundige actie die, voor roofvis, onmisbare trillingen door het water stuurt.

Win-win

Bijkomend voordeel van die omhoog wijzende peddelstaart is dat stingersystemen die aan de onderkant van de shad gemonteerd worden minder snel in de war komen met de peddelstaart, win-win dus. De oversized ogen, waar de gehele SPRO IRIS serie om bekend staat maken deze ultieme snoekbaits af en zorgen tevens voor een mooi mikpunt zodat er minder vissen gemist worden.

The Boss presteert het best wanneer hij aan een jigkop gevist wordt!
The Boss presteert het best wanneer hij aan een jigkop gevist wordt!
UV-actieve kleuren

De IRIS The Boss is verkrijgbaar in maar liefst 11 kleuren, waarvan er 3 UV-actief zijn. Te weten: Motoroil Camo, Northern Pike en Hot Perch. Deze UV-actieve kleuren zijn verkrijgbaar in 15 en 18 cm. De overige 8 kleuren zijn daarnaast ook beschikbaar in 12 cm.

Alle IRIS The Boss softbaits zijn op de ruggen voorzien van haakmaat indicatoren en trackingspots. Zo kun je het kunstaas altijd goed riggen én makkelijk volgen, zelfs in donkerder water. Uiteraard zijn The Boss uitgerust met de voor de IRIS-serie kenmerkende grote reflecterende ogen die voor attractieve schitteringen zorgen!

De nieuwe kleuren zijn makkelijk te herkennen aan het paarse UV-logootje op de verpakking!
De nieuwe kleuren zijn makkelijk te herkennen aan het paarse UV-logootje op de verpakking!