Back to basic in De Visvrouwen

Na hun visavontuur in hartje Utrecht keren De Visvrouwen in aflevering 3 terug naar de natuur. Hoofdrolspeelsters Nathalie van den Berg en Paula Petiet trekken zich dit keer terug in het bos, waar ze werpend vanuit een roeiboot vissen én vanaf een vlot. Kijken dus: aanstaande zaterdag 29 juni om 17:00 uur op RTL 4.

Na hun overnachting in een tipitent laten Paula en Nathalie zich per huifkar naar de eerste stek wegbrengen, waar ze met een roeiboot het water opgaan om werpend te vissen met shads. In de middag keren de dames terug naar de kant voor een lesje houthakken van een vrouwelijke boswachter, die het tweetal ook helpt bij het maken van vuur.

Over De Visvrouwen

Avontuur, hilariteit en zelfspot staan centraal in ‘De Visvrouwen’, het eerste visprogramma ter wereld dat puur voor en door vrouwen is gemaakt. Visvriendinnen én tegenpolen Paula Petiet en Nathalie van den Berg gaan kriskras door Nederland op avontuur en laten elkaar hun ultieme sportvisbeleving zien.

Hoewel Paula en Nathalie beide graag vissen, zijn ze verder in veel opzichten tegengesteld. Paula is een vrouw van het platteland en een ochtendmens terwijl Nathalie vooral een hart heeft voor stad en strand. Hoe gaan deze karakters samen tijdens een visdag en wat voor gesprekken levert het op?

Kijken dus: aanstaande zaterdag 29 juni om 17:00 uur op RTL 4.

Volg de Visvrouwen ook op Facebook!