De Top 3 YouTube video’s van Sean Wit.

Gesloten tijd voor Roofvissers, Corona Pandemie, Lock Down, in veel landen zijn het rare tijden die we mee maken. YouTube zorgt in deze tijden voor veel ontspanning. Vandaar dat we verschillende bekende en minder bekende YouTubers hebben gevraagd naar hun TOP 3 van eigen video’s. Vandaag de Top 3 van Sean Wit van White Label Fishing. Het Youtube kanaal bevat maar liefst 75 video’s! Veel kijk plezier!

We zijn halverwege de gesloten tijd, het aftellen kan langzaam aan beginnen. Onze zuiderburen mogen hopelijk snel weer te water, wij in Nederland moeten het nog een paar weken doen met karpers en meerval. De rovers met tanden hebben nog heel even rust, maar tot die tijd kunnen we uitstekend inspiratie op doen voor het nieuwe seizoen!

Top 3 YouTube video’s van Sean Wit

Nummer 1
Uiteraard met stip op 1, de Dalsland Canal Expedition. Een onvergetelijk avontuur in de Zweedse wildernis, reizende over meer dan 250 kilometer met alleen een boot en een paar tenten. Prachtige natuur en onwerkelijk grote Zweedse monstersnoeken….

Nummer 2
Een aantal keer per jaar vis ik met een goede vriend van mij uit Stockholm in Nederland om achter Nederlandse monstersnoeken aan te gaan. September brengt ons alles, ups-and-downs en een beloning in de vorm van 126cm Hollandsche glorie.

Nummer 3
Bizarre onderwaterbeelden, verzameld in het afgelopen jaar door mij en enkele vismaten. Leerzaam, soms frustrerend maar vooral fascinerend om te zien!

Check meer video’s op het YouTube kanaal van: White Label Fishing

Gr. Sean Wit