HUMMINBIRD – MEGA LIVE Imaging

Humminbird MEGA LIVE Imaging biedt de meest indrukwekkende live sonar onder water, waardoor je vissen en structuren in realtime kunt bekijken. Allemaal mogelijk gemaakt door de ongeëvenaarde details van MEGA Imaging®. Deze technologie, waarvoor octrooi is aangevraagd in de Verenigde Staten scant naar voren, naar beneden en rondom de boot met absolute helderheid en stelt je zelfs in staat om te zien hoe de vis het (kunst) aas pakt.

DRIE MANIEREN OM VIS TE BENADEREN!

De MEGA Live transducer wordt op een Minn Kota Ultrex trollingmotor schacht gemonteerd en biedt drie verschillende live sonarweergaven; omlaag-, vooruit- en landschapbeeld.

Down Mode geeft je een gedetailleerd beeld van structuren en vissen en laat zien wat er LIVE onder je boot gebeurt. Je kunt live je aas zien zakken en vissen volgen. Deze modus is ideaal voor pelagisch vissen.
LEES MEER

Forward Mode is geweldig om voor of rond de boot te zien en uit te werpen. Deze vooruitziende blik helpt je meer aanbeten te krijgen door snel vissen te spotten en je in staat te stellen het aas nauwkeuriger te presenteren.
LEES MEER

Deze transducer hoek is perfect voor het verzamelen van informatie in ondiep water en maakt volledig gebruik van je beeldscherm om je in duidelijke details te laten zien wat er voor je boot gebeurt.
LEES MEER

De MEGA Live transducer kan direct op de schacht van een Minn Kota Ultrex trollingmotor worden gemonteerd. De bracket van de MEGA Live transducer past ook op een Minn Kota schacht waarmee een verplaatsbare bracket gemaakt kan worden.

 • Zie vissen en structuren in realtime, zonder haperingen en blinde vlekken in de sonardekking. Mogelijk gemaakt door de ongeëvenaarde details en helderheid van MEGA Imaging® gedurende de gehele sonarweergave.
 • Kies uit meerdere live sonar weergaves; vooruit, omlaag en horizontaal landschap door de MEGA Live transducer op de  meegeleverde trollingmotor asbevestiging te verdraaien.
 • Houd vis en het eigen aas in het zicht dankzij MEGA Imaging® details en een geoptimaliseerde sonarkegelhoek, die een ruime sonardekking biedt zonder concessies te doen aan het precisievermogen om op individuele vissen te richten.
 • Markeer en bekijk waypoints op het MEGA Live Imaging sonarscherm om productieve visplekken te onthouden voor de volgende keer. Door de ingebouwde sensoren zal het waypoint mee bewegen als er naar een andere kant gewezen gaat worden.

 • Sluit MEGA Live Imaging aan op compatibele Humminbird toestellen via de meegeleverde ethernet kabel.
 • Voor de installatie is er geen externe sonar- of blackbox nodig. Daardoor is het mogelijk om een optionele sonarbron zoals MEGA 360 Imaging® of ingebouwde MEGA Imaging® op hetzelfde Humminbird toestel aan te sluiten.
 • Compatibele Humminbird toestellen:
  – HELIX 7, 8, 9, 10, 12 en 15 G4N MEGA Imaging® toestellen plus de 8, 9, 10 en 12 G3N MEGA Imaging®
  – Alle SOLIX® modellen
  – Alle APEX ™ modellen
 • Voor optimale prestaties is de MEGA Live Imaging® transducer ontworpen en aanbevolen voor gebruik met een Minn Kota® Ultrex ™ trollingmotor.

Aan te sluiten op een compatibele Humminbird zonder extra “black-box”.
Bevestig de MEGA LIVE transducer aan de schacht van de Ultrex boegmotor of portable transducerstang en sluit hem direct aan.  Zo eenvoudig is het!


Winkeliers die nog niet met Technautic samenwerken en geïnteresseerd zijn in één van de talrijke Humminbird producten, kunnen daarvoor contact opnemen via: technautic.nl/contact