De nieuwe HUMMINBIRD APEX serie

Humminbird® introduceert de APEX™ -serie: een multifunctioneel Full-HD-scherm, met eersteklas sonar en netwerkoptie.

Humminbird® kondigt het volgende niveau in fishfinder-technologie aan met de lancering van de nieuwe APEX-serie. Door nu Humminbirds best-in-class sonartechnologieën te combineren met volledige netwerkmogelijkheden op een multifunctioneel full-HD-scherm, levert APEX de duidelijkste en meest gedetailleerde weergave van sonar- en kaarttechnologieën en vertegenwoordigt het het toppunt van innovatie op het gebied van maritieme elektronica.

Humminbird is al decennia een dominante leider in maritieme elektronica door de meest krachtige en intuïtieve tools in de handen van vissers te geven om hen te helpen meer vis te vinden en te vangen. APEX is het meest geavanceerde systeem tot nu toe en biedt meer aangepaste rigging-opties en grotere schermweergaven dan ooit tevoren.

De nieuwe APEX-serie van Humminbird wordt aangeboden in modellen van 13 “, 16” en 19 “en ondersteunt MEGA Side Imaging +, MEGA Down Imaging + en Dual Spectrum CHIRP 2D-sonar, evenals optionele accessoire 2D CHIRP-transducers. Sportvissers hebben de keuze tussen standaard APEX-kaartplottermodellen met een transducer voor spiegelmontage, of APEX CHO-modellen (alleen beeldscherm), waardoor ze de mogelijkheid hebben om een ​​extra transducer te kiezen die aan hun specifieke behoeften voldoet.