Predatortour Zweden tweede wedstrijddag. Grootste snoek 118cm!


De tweede wedstrijddag van Predatortour Zweden zit er weer op. Vandaag zijn er 94 snoeken aangemeld waarvan 28 meter snoeken. De ochtend inspectie van de boten en de captains meeting verliepen voorspoedig. Het begon ook op dag 2 met bladstil en zonnig.

Live start dag 2

 

Na 2 dagen nog steeds op 1e positie. CWC Fishing Team / Marit & Fritid en de grootse snoek dag 2

De eerste snoek die werd aangemeld was een snoek van 118cm gevangen door Team CWC Fishing Team / Marin & Frited. Tevens de grootste snoek van de dag!

Leaderboard dag 2

Live einde dag 2

Predatortour Zweden Facebook Live

Dit jaar zijn de live streams dagelijks vanaf donderdag 2 september vanaf 08:00 te volgen via het facebook kanaal van Predatortour Zweden! Wil je niets missen abonneer je dus op het Predatortour Zweden facebook kanaal dan mis je niets!

Predatortour Web App

Ook in Zweden gaan we de Predatortour web app gebruiken. Met deze web app kan je live het leaderboard volgen om te zien wie op welke plaats staat. Je kan met de app je favoriete team markeren om ze zodoende optimaal te kunnen volgen. De Predatortour web app is gratis te downloaden in de App / play store (iPhone & Android) In deze App kan je ook alle YouTube films vinden van Predatortour sponsors en voorgaande edities.

Naast de Predatortour web App kan je Predatortour Zweden ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram

Voor meer informatie: www.predatortour.se

Tot Morgen voor de 3e wedstrijddag!