Goedevangst bij Black River in Hasselt!

Vandaag de aftrap voor onze rubriek goedevangst. Naast het bieden van een zo compleet mogelijk assortiment en bijhorende service zijn we ook benieuwd naar jullie resultaten langs en op het water. Daarom starten we vanaf nu met deze speciale rubriek voor én door jullie.

Goedevangst

Heb jij een mooie foto van een door jou gevangen snoek, snoekbaars, baars of andere roofvis op bijvoorbeeld die nieuwe shad na een bezoekje aan onze winkel?

Wij vinden het heel gaaf om die ook te zien en wellicht kom jíj daarmee in onze rubriek #goedevangst met jouw vangst op onze sociaal media kanalen. Bij je volgende bezoek aan onze winkel ontvang je dan ook een leuke, originele attentie!

We starten deze rubriek met een vangst van niemand minder dan jullie gastheer in onze winkel: Mark Lubberts! Hij ving afgelopen week een leuke snoek op de Dag Shad van Revolution Tackle.

Het complete assortiment van Revolution Tackle aanwezig bij Black River!

Meedoen?


Meedoen aan #goedevangst? Mail een foto van je vangst en de informatie zoals hier boven op deze foto staat naar vangsten@black-river.nl of DM via ons Instagram of Facebook account.

Black River Fishing & Boats
Industrieweg 38, Hasselt ( Overijssel )

Openingstijden
ma 13.00 – 18.00 u
di-vr 10.00 – 18.00 u
za 10.00 – 17.00 u

Social media
instagram.com/blackriver_nl
facebook.com/blackriver_nl