Cryptocraft Fishing Boats opent webshop en winkel!

23 September jongstleden was het eindelijk zover! Na maanden voorbereiding en finetunen konden we onze winkel en boatshop presenteren aan het publiek. Natuurlijk hebben we er over na gedacht hoeveel bezoekers er zouden komen, maar dat het zo’n daverend succes zou worden hadden we beide nooit gedacht vertellen Barry Keijzer & Gertjan Resoort vol trots over hun gloednieuwe bedrijf, Cryptocraft Fishing Boats.

De winkel is open!

Naast het produceren van boten hebben de heren dus nu ook een fysieke winkel en een webshop, waar de meest uiteenlopen de producten verkocht worden. Merken zoals FishXplorer, Stucki Fishing, Watercraft Lures, Raubfischgarage, Rapala, 13Fishing, Strikepro, Dragon, VMC en vele anderen merken.

Dit is een roofvishop welke de komende jaren uitgebouwd zal worden tot een walhalla waar de verwende roofvisser alles kan vinden voor zijn of haar visserij!

Cryptocraft Fishing Boats heeft een prachtig scala aan producten voor het vissen op Snoek, Snoekbaars, Baars en Roofblei. Kunstaas van bijvoorbeeld Revolution Tackle voor het werpend, slepend en pelagisch vissen, een compleet pakket voor de verwende Snoekbaarsvisser van de boot of kant, en nog veel meer.

Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om de shop fysiek te bezoeken, en op het adres aan de Anthony Fokkerstraat 20B te Oud Beijerland heten Barry & Gertjan je van harte welkom!

De winkel is geopend op vrijdag avond van 16:00 tot 20:00 en zaterdag van 9:00 tot 12:00. Op maandag tot donderdag alleen na 19:00 op afspraak. Zondags gesloten.

Cryptocraft boten

Op dit adres heeft men ook de gelegenheid om alle ins en outs te krijgen over de aluminium visboten die Cryptocraft verkoopt, en kunnen speciale wensen worden omgezet in een prachtige visboot!

Nu de webshop officieel open is en gevuld is met meer dan 3000 artikelen kan iedereen gemakkelijk en veilig online bestellen. De webshop zal regelmatig worden aangevuld met nieuwe producten dus houd www.cryptocraftfishingboats.com zeker in de gaten!

Speciaal voor Black Friday en om de winkel opening nog eens extra te vieren hebben we vanaf vrijdag 24 november tot en met vrijdag 1 december de hele week 15% korting op ons gehele Online Assortiment met code: 15BLACKFRIDAY

Het adres is:
Anthony Fokkerstraat 20B
3261 LB
Oud-Beijerland

Voor meer informatie ga je naar www.cryptocraft.nl of volg ons op Instagram en Facebook!