Video uitleg over de Humminbird Solix Side Imaging op het water.

Vorige week plaatste Evert Oostdam hier op Roofvisweb de theorie video met de uitleg over werking van de Humminbird Side Imaging. In deze nieuwe video een stukje diepgang hoe je het beeld daadwerkelijk op een Humminbird Solix toestel moet lezen en interpreteren, van het scherm naar de daadwerkelijke situatie op het viswater!

Tekst en video: Evert Oostdam

Deze uitleg geef ik vanuit mijn Lund Pro V Bass boot met 200 PK Mercury Pro XS. De gehele boot is aan gesloten middels het one-boat network. Dat betekent dat alle apparaten zoals: Humminbird Solix toestellen in verbinding staan met de Minn Kota Ultrex en Minn Kota Talons.

Het zit hem allemaal in de details. De Humminbird® Side Imaging® is een 180 graden zij-aan-zij perspectief van het oppervlak van de onderwaterwereld.

In een oogwenk scant de ultradunne straal het gebied tot 183 meter links en rechts van uw bootlocatie, tot een totale dekking van maximaal 240 meter.

Mijn naam is Evert Oostdam en ik ben werkzaam in de hengelsport. Je zou mij eventueel kunnen herkennen van: Perch Pro (baars viswedstrijd van Kanalgratis op YouTube) of Pike Master Lures (roofvis groothandel) of de Predatortour (Internationaal / Europees kampioenschap roofvissen)

Op mijn YouTube kanaal probeer ik mensen te informeren wat roofvissen nu exact inhoudt. Ik maak vlogs over roofvissen die voornamelijk informatief zijn. Ook laat ik hier films zien van de meest mooie visreizen die ik ooit gemaakt hebt.

🇳🇱 roofvis visser 🎣

Volg mij ook op Instagram: www.instagram.com/evertoostdam