Veel nieuw Westin materiaal bij Fauna Hengelsport.

topBij Fauna Hengelsport is men voortdurend op de hoogte van de nieuwste producten en trends op roofvisgebied. Dat is ook niet vreemd, want de megastore in Raamsdonksveer is niet voor niets de grootste roofvisspecialist van Nederland en België.

De afgelopen week is er veel nieuw materiaal van het razend populaire merk Westin aan het assortiment van Fauna Hengelsport toegevoegd, daarom hebben we even de moeite genomen om alles voor je op een rijtje te zetten.

Westin Stanley The Stickleback
westin-stanley-rw

De Westin Stanley The Stickleback is een prachtige imitatie van een stekelbaars en weet haast iedere rover te verleiden. Lees meer..

Westin BloodTeez
westin-bloodteez-rwDe Westin Blood Teez leent zich perfect voor het vissen met een dropshotmontage of de wacky rig, maar kan ook met een (ultra) lichte loodkop gevist worden. Lees meer..

Westin FatBite
westin-fatbite-rw

De Westin FatBite is een kleine bolle plug en is ideaal voor het vissen op ondiep water. Lees meer..

Westin Shad Teez – 7,5 & 10 cm
westin-shad-teez-rw

De Westin Shad Teez 7,5/10 cm is het slankere broertje van de Shad Teez en tevens de nieuwe favoriet van roofvisgoeroe Luc Coppens. Bekijk hier..

Westin Mega Teez – 5 cm
westin-mega-teez-rwDe Mega Teez kennen we natuurlijk al langer en nu is er ook een kleinere variant van 5 cm uitgekomen, ideaal voor het ultralight vissen. Lees meer..

Westin W3 Streetstick
westin-streetstick-rw

De Westin W3 Streetstick is speciaal ontworpen voor de Urban-visserij in zowel zoet als zoutwater en leent zich perfect voor het vissen met licht kunstaas. Lees meer..

Westin W3 Streetsling
westin-streetsling-rw

De Westin W3 Street Sling is speciaal voor de mobiele visser ontworpen en is door middel van een simpele draaibeweging toegankelijk. Bekijk hier..

Je vindt de megastore van Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer, tussen Gorinchem en Breda. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website. Volg Fauna Hengelsport ook op Facebook en Instagram!

Fauna Hengelsport
Oeverkruid 20
4941 VV Raamsdonksveer
Telefoon: +31(0)162-513308
Fax: +31(0)162-510810
E-mail: info@hengelsportfauna.nl
Website: www.hengelsportfauna.nl