Hengelsport- en Botenbeurs 2017 – online ticketverkoop gestart!

Bestel uw ticket online met 25 procent korting en maak kans op een visreis naar Noorwegen voor vier personen t.w.v. 3000 euro!

De voorbereiding van de zestiende editie van de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht (hét hengelsportdomein van Europa) is in volle gang! Op een oppervlakte van circa 20.000 vierkante meter staan dit jaar ruim 160 standhouders uit Europa. Via de website www.hengelsportbeurzen.nl zijn nu alvast de toegangskaarten te bestellen met een korting van maar liefst 25 procent, daarbij maakt u kans op een geheel verzorgde visreis voor vier personen naar Noorwegen ter waarde van 3000 euro.

Win een visreis
Cordes Travel en Pure Fishing bieden in samenwerking met de Hengelsport- en Botenbeurs een visreis naar Noorwegen aan t.w.v. 3.000 euro. Met gratis gebruik van huis en visboot op accommodatie Havferie bij Bergen. De winaars krijgen van Penn een prachtige hengel met molen mét gevlochten Spiderwire-lijn. Zeevissen tussen de fjorden en open zee, vissen op pollak, koolvis, kabeljauw, leng, lom en vele andere prachtige soorten vis,. (link: http://cordestravel.nl/noorwegen/havferie-vissen-bij-sotra-bergen/ )

noorwegen-fb-1

bestelknop-websiteGratis hengel voor kinderen
Al enkele jaren is de Hengelsport- en Botenbeurs het toonaangevende platform voor sportvissers. Logisch, dit is een erg gezellige happening met tal van demonstraties en interessante activiteiten voor jong en oud, en daarnaast dé plek om de nieuwste hengelsportproducten te zien. Tevens krijgen de eerste 300 kinderen bij binnenkomst een gratis hengel!

1

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 Facts:
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017
Openingstijden: dagelijks 10:00-17:00 uur

  • Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.
  • 160 internationale hengelsportbedrijven
  • 20.000 m² beursoppervlak
  • Grootste hengelsportbeurs van Europa

Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl

Belangrijke Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare

300x500-klaar