Fox Rage & Salmo op de Hengelsport- & Visbotenbeurs 2017!

Fox Rage heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd en natuurlijk kan ook dit merk niet ontbreken aan de Hengelsport- & Visbotenbeurs 2017. Fox Rage zal aanwezig zijn met enorm veel nieuwe producten waaronder de nieuwe Prism serie hengels, gloednieuwe softbaits, kleding voor zomer & winter en ga zo maar door. Fox Rage & Salmo vindt u op stand nummer 57 en 58

dsc_9541-3

PRISM HENGELS
Ze dekken een breed scala af aan kunstaas tactieken en –situaties, daardoor bieden de Prism hengels veel waar voor hun geld. De Prism range biedt vanwege zijn modern ontwerp en hoogwaardige constructie hengels van het lichte jiggen tot jerkbaiting, en alles daar tussenin.

img_7433

Replicant Jointed
Een briljant kunstaas dat je aanbeten zal opleveren waar anderen ploeteren. De Jointed Replicant is nu verkrijgbaar in de nieuwe Super Natural kleuren die ook aan de andere Replicant ranges zijn toegevoegd.

Slick Shad
Een slanke zacht plastic shad die een grote impact levert in een subtiel ontwerp. De Slick Shad is perfect voor een groot aantal visstijlen, situaties en vissoorten en zorgt zelfs bij lage snelheid voor een subtiele actie. Uitsparingen op rug en buik maken een Texas rig mogelijk, of het kunstaas kan aan een jigkop worden gemonteerd. Verkrijgbaar in drie afmetingen en zeven kleuren, de Slick Shad zal een briljante toevoeging zijn voor de vistas van iedere kunstaasvisser.

 

rage-zed-4

PRO SHAD LOADED
De legendarische Pro Shad is nu kant-en-klaar verkrijgbaar, afgewerkt met kwaliteits componenten in twee maten en vijf kleuren.

Rage Winter Suit
Het Rage Winter Suit is speciaal ontworpen voor het kunstaasvissen in de winter en beschermt je op meerdere manieren tegen de elementen. Hij is waterdicht en toch ademend zodat de visser droog blijft, terwijl isolatie in zowel de jas als broek warmte vasthouden. Het hoogwaardige pak biedt bewegingsvrijheid voor het werpen en wandelen, en is daarom de perfecte oplossing voor de winterse kunstaasvisser.

unknown-kopie

Het team van consultants zal heel het weekend klaar staan om al uw vragen te beantwoorden, technieken uit te leggen en materialen te laten zien! Wil jij bijvoorbeeld weten hoe je de nieuwe Slick Shads het meest effectief kunt vissen, of in welke situatie je moet wisselen van een Shallow Replicant naar een replicant Wobble? Deze en nog veel meer vragen kunt u allemaal voor langskomen op de stand van Fox Rage!

img_2455

22045667_388391938246277_666316084139318014_n

Salmo Rattlin 5.5cm
Naast Fox Rage staat natuurlijk ook Salmo dit jaar weer op de beurs. Het welbekende Salmo heeft ook dit jaar een aantal gloednieuwe crankbaits zoals de Rattlin’ Hornet 5.5 bij. Deze crankbaits hebben het afgelopen jaar enorm veel mooie vissen op de kant weten te brengen. Weten waarom dit kunstaas zo bijzonder is? Kom dan zeker langs op de stand!

_dsc2747

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina!

Tot ziens op de Hengelsport en Visbotenbeurs 2017!