SPRO AANWEZIG OP HENGELSPORT- & BOTENBEURS UTRECHT

spro-utr-header_577pxVrijdag 1 t/m zondag 3 december a.s. staat de Hengelsport- & Botenbeurs op de agenda en SPRO is uiteraard weer van de partij! Je vindt onze stand in hal 8 (nr. 80). Wat je van ons kunt verwachten in de Jaarbeurs in Utrecht? Een stel gave roofvisproducten waarmee je elk water in binnen- en buitenland onveilig kunt maken!

Mag je niet zeker niet missen: de WOB, maar dan 2.0
Mocht je ‘m al niet ergens voorbij hebben zien komen in de bek van een roofblei, snoek, snoekbaars of zelfs baars, dan kun je ‘m zeker wel op de Hengel Expo komen bekijken: de WOB 2.0. Hij is er in alle kleuren en maten en belooft de ‘killer’ van 2018 te worden. Daarmee past ie geheel in het nieuwe motto van SPRO: Proven To Catch!

Niet alleen een snoek-killer…
Niet alleen een snoek-killer…

Bij de PikeFighter Club heeft deze topshad al voor de nodige brokken gezorgd. Zelfs roofbleien klapte vol op de gloednieuwe shad van SPRO. Hij komt in 8 gave designs en in 18, 15 en 12cm, waardoor het niet alleen een snoek-killer eerste klas is, maar ook snoekbaars, roofblei en baars schuift er gewoon overheen!

… een beetje baars zuigt ‘m zonder problemen naar binnen…
… een beetje baars zuigt ‘m zonder problemen naar binnen…
… en zelfs roofblei laat een WOB niet zomaar voorbij lopen. Proven to Catch!
… en zelfs roofblei laat een WOB niet zomaar voorbij lopen. Proven to Catch!

IRIS-series
IRIS ging er vorig jaar bij vele rovers letterlijk en figuurlijk dik in! En dat smaakte uiteraard naar meer… Voor 2018 is de familie onder andere uitgebreid met een schitterende jerkbait.

Naast de IRIS Flash Jerk komen er voor 2018 tevens een veelzijdige spinnerbait onder de naam ‘IRIS Ambush Spinnerbait’ en de eerste softbait in deze serie: ‘IRIS The Boss’. Mooie stukken kunstaas waarmee je praktisch alle kanten uit kunt.

De IRIS Ambush Spinnerbait en The Boss gaan we nog vaak terugzien tussen de kaken.
De IRIS Ambush Spinnerbait en The Boss gaan we nog vaak terugzien tussen de kaken.

Softbait Spiral Stinger System
Heel veel roofvissers vissen bijzonder graag met softbaits. Daardoor is er tevens vraag naar effectieve en veelzijdige systemen om softbaits optimaal te riggen. De Softbait Spiral Stinger van SPRO en aanverwante items zijn daar machtig mooie producten voor. We stellen ze graag aan je voor!

FreeStyle – The Brand New Urban Fishing Concept
Voor het seizoen 2017 heeft SPRO een gloednieuw urban fishing-concept geïntroduceerd onder de naam FreeStyle. Het is een compact pakket met ronduit vernieuwende producten. De roofvisser die de stad als zijn jachtterrein ziet, zal dit concept dan ook zeker aanspreken.

De gratis brochure ligt klaar voor je!
De gratis brochure ligt klaar voor je!

Het assortiment is te groot om het hier even aan je voor te stellen, dus je kunt hier alvast een kijkje nemen. Op de beurs ligt er een gratis folder voor je klaar en kun je het complete gamma komen bekijken.

Beauties
Voor het nieuwe seizoen heeft SPRO een aantal beauties van spinmolens en baitcasters voor je klaarstaan, waaronder de Dassault XF, FIBRE en de Servist.

De Dassault XF…
De Dassault XF…
… de FIBRE…
… de FIBRE…
… en de Servist als spinmolen en baitcaster.
… en de Servist als spinmolen en baitcaster.

Deze en andere molens en baitcasters hebben we in de stand voor je klaarstaan zodat je ze zelf kunt proberen!

Pak de Kayak
Op onze stand is de gloednieuwe 3,2m lange kayak te zien en ook de speciaal daarvoor ontwikkelde hengels en molens.

Kom ’t 1 t/m 3 december allemaal bekijken op standnummer 80 in hal 8!

Vragen?
Meet our consultants! De volgende pro-staffers staan in Utrecht voor je klaar!

Meer informatie vind je op www.hengelsportbeurzen.nl