Top drukte bij IJsselsport….verdeler Lund boten.

1Bij IJsselsport de officiële importeur van de befaamde aluminium visboten van Lund is het de laatste maanden erg druk geweest tijdens de gesloten tijd voor Roofvissers. Heel veel onderhoud en nieuwe apparatuur die de roofvisser graag op hun boot willen hebben. Zeker op gebied van buitenboord motoren, visvinders en elektromotoren gaan de ontwikkelingen razendsnel op dit moment.

10
Steeds meer Lund boten met de Mercury ProXS motoren.

Merken als Mercury, Lowrance, Humminbird, Motorguide en Minnkota komen met nieuwe producten welke vakkundig worden gemonteerd. Ook wordt er achter de schermen druk gewerkt aan een nieuwe website.

11

Op de website van IJsselsport vindt je uitgebreide informatie over de verschillende modellen Lund boten. Naast nieuwe boten zijn er ook occasions te vinden op de website.

Een kleine greep uit de occasions van dit moment.

Lund 1750-rebel-xs
LUND 1750 REBEL XS SS Modeljaar 2016
LUND 1650 REBEL TILLER
LUND 1650 REBEL TILLER. Modeljaar 2002
Lund 1650 REBEL XL TILLER. Modeljaar 2015
Lund 1650 REBEL XL TILLER. Modeljaar 2015

Zoekt u iets specifieks of heeft u ergens vragen over? Dan kunt u gerust contact met IJsselsport opnemen zei helpen u graag verder naar de zoektocht van uw visboot, buitenboordmotor, electromotor of fishfinders.

Partners IJsselsport
q-fishing-300x155
Q-Fishing.eu is een bedrijf wat vanuit IJsselsport & LUND Boats Europe is ontstaan. Dit bedrijf biedt alles aan wat een visboot nodig heeft. Van Accu’s tot en met de nieuwste type fish finders en sonar apparatuur.

mercury-logo-768x194Mercury motoren als u van ieder moment op het water optimaal wilt genieten, dan hebt u meer dan een motor nodig. U moet kunnen rekenen op een onderneming. Een onderneming die ervoor zorgt dat het bezit van een van haar motoren u zo’n goed gevoel geeft dat u zich nergens meer zorgen over maakt.

motorguide-logo-300x56Trolling motoren horen stil te zijn maar ook accuraat en doelgericht. Daarom werken wij graag met MotorGuide. Met het Pin Point systeem van de MotorGuide Xi 5 blijft u nu nog beter op de stek liggen. Wilt u dit graag een keer zien kom dan langs bij ons in de Showroom en laten we u graag kennis maken met MotorGuide.

logo_attwoodAttwood is al meer dan 100 jaar in de maritieme markt thuis.Met de ervaring die zij hebben kijken zij naar de markt en ontwerpen zij producten als boot stoelen, hengelsteunen, Bilge pompen en zoveel meer. Kwaliteit staat voor op bij Attwood en het sluit zeer goed aan op bijvoorbeeld de Pro Track rails systeem bij de LUND fishing boats.

logo-pegaDe PEGA boottrailer staat garant voor vele jaren rijplezier. Het basisconcept van alle PEGA boottrailers bestaat uit een extra degelijk chassis, zodat u ook in extreme omstandigheden op uw trailer kunt vertrouwen.Het robuuste chassis levert u tevens de uitstekende wegligging en lange levensduur, waar de PEGA boottrailer om bekend staat. Vanzelfsprekend voldoen de PEGA boottrailers aan alle Europese normen en kunnen in alle Europese lidstaten geleverd worden. Wij hebben dan ook samen met PEGA de Lundliner ontworpen. De Lundliner is een trailer met een multi-rollen systeem dit geeft niet alleen een ondersteuning over de lengte van uw visboot maar de boot van en op de trailer krijgen is gewoon een plezier. Gemak dient de mens en PEGA maakt het en wij adviseren het.

lowranceWij hebben ruime ervaring met Lowrance. De moderne visser kan niet meer zonder. Met de nieuwste HDS en Toutch modellen is het nu nog makkelijker dan ooit tevoren. Tevens wordt de MotorGuide ondersteund door Lowrance en brengt leuke features met zich mee. Heeft u hier vragen over neem dan gerust contact met ons op wij helpen u graag verder.

humminbird-logoHumminbird is de ontwikkelaar geweest van de sidescan en downscan. Deze techniek is de laatste jaren erg populair geworden en weten daar door de vis steeds beter te lokaliseren. Humminbird heeft sinds kort de 360° scan op de markt gebracht. Dit vernuftige systeem kijkt 360° om de boot heen en geeft en geeft dit weer op uw Humminbird toestel.

minn-kota-logo-768x152Minn Kota werkt samen met Humminbird en kan dus gekoppeld worden aan elkaar. Dit betekend dat u uw boegmotor kan bedienen op uw Humminbird toestel.

navionics-logo-768x151

Navionics wie kent het niet. De meest gedetailleerde waterkaart die wij als vissers kennen. Elke dag worden meer dan duizend tracks ge-upload door mede vissers / gebruikers. De Freshest Data wordt elke dag verwerkt en zo is er dagelijks een nieuwe update beschikbaar. Nu met de nieuwe Navionics+ Kaarten kunt u heel makkelijk uw kaart up-to-date houden door de gebruiksvriendelijke software genaamd Chart Installer. Nadat u uw gebied geselecteerd hebt kunt u de Freshest data downloaden samen met de Community Edits. Heeft u hier vragen over neem dan gerust contact met ons op.

Predatortour.

Predatortour

Sinds 2013 is IJsselsport al sponsor van de Predatortour. Samen met de merken Q-Fishing, MotorGuide en Mercury vormen zij de hoofdsponsors van dit Europese roofvis evenement.

1

Het vertrouwen in de Predatortour is groot volgens Frank Helming. De Predatortour zit in de lift (110 boten aan de start in 2017) en er heerst een goede sfeer vanuit een strakke organisatie.

Lund2

Kijk voor meer info op: www.ijsselsport.nl of blijf op de hoogte via de  IJsselsport Facebookpagina!

Adres Openingstijden
Zutphen Emmerikseweg 75b (N314) Maandag: Gesloten
7223 DA Baak (Netherlands) Dinsdag t/m Vrijdag: 9:00 – 17:00
Tel: +31 (0)575 442 422 Zaterdag: 9:00 – 14:00
E-mail: info@lundboats.eu