Hareco Hengelsport Zander Masters Haringvliet

Het is bijna zover de Hareco Hengelsport Zander Masters Haringvliet staat gepland op 5 februari. Afgelopen zaterdag waren er vele matadoren te vinden op het Haringvliet die allen hun uiterste best dat ene geheime plekje te vinden. Allemaal op zoek naar die 7 kneiters. Wie aanstaande zondag de grootste kneiters ter meting brengt horen we in de Hoezemoos.

Hareco pakt in het eerste jaar als sponsor direct uit met meerdere teams. De hoogste tijd dus om team Hareco 1 aan jullie voor te stellen. Hareco 1 ademt letterlijk Hareco, deze heren behoren tot het meubilair van de zaak.

Wie Hareco kent denkt mogelijk in eerste instantie aan het karpervissen, maar ook op roofvisgebied kun je er zeker je slag slaan. De kennis en kunde wordt er uitgebreid gedeeld met de klant. Waar komt al die kennis en kunde op roofvisgebied vandaan. Dit is enerzijds door eigen ervaring en anderzijds door het fantastische Hareco Hengelsport roofvisteam.

De heren in team één bekleden jaarlijks podia in de roofvisscene. Ook het NKS podium is voor de Hareco krijgers niet onbekend. We kunnen er natuurlijk lang om heen lullen maar roofvistoppers Joeri Verhoef & Mark Struijk zullen de vlag van Hareco Hengelsport verdedigen tijdens de Hareco Hengelsport Zander Masters.

Mocht je het deze heren lastig willen maken dan kan en mag dat natuurlijk. Schrijf je snel in voor de Hareco Hengelsport Zander Masters Haringvliet via www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Stay tuned voor de bekendmaking van de winnaars van de share en like actie en een andere Hareco Hengelsport team.

Tight Lines & Fair Play, NKS Dutch Zander Masters.

Stay tuned op de NKS website, roofvisweb en facebook