NKS Hengelsport De Kock Zander Masters Hollandsdiep

Beste Deelnemers & Belangstellende,  aanstaande zondag is het zover de ontknoping van de NKS Dutch Zander Masters 2021-2022. Inmiddels is het 3 jaar geleden dat we de laatste kampioen hebben kunnen kronen. Op 23 oktober tijdens de Grand Final zullen de nieuwe kampioenen gehuldigd worden.

Voor dat we definitief kunnen zeggen wie deze kampioenen zijn zal er nog 1x gestreden worden tijdens de Hengelsport De Kock Zander Masters Hollandsdiep. Inmiddels hebben we nog 3 dagen te gaan tot de start dus de hoogste tijd om de “Titans” uit de Hengelsport De Kock stal te presenteren aan jullie.

Het eerste team wat Hengelsport De Kock zal gaan vertegenwoordigen behoort inmiddels tot het meubilair van het NKS. De heren zijn tot de tand toe bewapend op het gebied van technieken en waterkennis. Voor deze heren is geen techniek onbekend van het pennen tot aan het pelagisch vissen beheersen ze alles.

De look a likes van Peppie en Kokkie zullen dan ook alles geven tijdens de laatste wedstrijd in de strijd om het kampioenschap en de finale tickets.
Als captain van team Hengelsport de Kock 1 spreken we over een man met jaren lange NKS ervaring. Op diverse wateren heeft deze captain al zijn sporen verdiend en menig prijs mee naar België genomen. We hebben het over niemand minder dan Johan Vos.

De vice captain van team Hengelsport de Kock één is een deelnemer die alle technieken beheerst binnen de snoekbaarsvisserij. Als voormalig reserve van een andere top NKS team heeft deze man zijn ervaring opgedaan binnen het NKS. Nu strijd hij aan de zijde van NKS veteraan Johan, we hebben het over Wim Belkcx.

Los van de eer om het eerste team van Hengelsport De Kock te worden tijdens de wedstrijd strijden deze heren ook nog om het felbegeerde finaleticket. Ruim voldoende om de haken nog eens te slijpen voor de De Kock Zander Masters Hollandsdiep.

Wij wensen de heren veel succes en mooie vangsten toe.
Stay tuned voor team Hengelsport De Kock 2. Ook deze heren weten van wanten op het Hollandsdiep en zitten de laatste weken in een super vorm.

Er zijn nog een paar plaatsen vrij dus schrijf je snel in via www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Tight Lines & Fair Play, NKS Dutch Zander Masters

Stay tuned op de NKS website, roofvisweb en facebook