Weedless door de planten?

Nieuw in het assortiment van Mac Fishing.

Mac Fishing heeft zich toegelegd op het hogere segment binnen de hengelsport. Diverse topmerken worden geïmporteerd en gedistribueerd door Mac Fishing en vervolgens verdeeld over de betere hengelsportzaken binnen de Benelux. Eigenaar Wim van Vliet, zelf een zeer ervaren visser, test zelf alle producten en beoordeelt deze met een kritische blik.

De Dragon V point protector loodkoppen zijn voorzien van een Mustad carbon haak met een anti wier clip en hebben een super scherpe haakpunt een mooie wijde bocht waardoor ze nog beter kunnen inhaken.

Ruime haakbocht.

De mooi afgewerkte loodkop zorgt voor een perfecte balans en shad presentatie, door de anti wierclip is het mogelijk om je shad over een ondiep plateau met planten te vissen.

Dragon Protector weedless lookoppen

Het gewicht van de loodkop staat in de kop geponst ideaal bij het zoeken van de juiste shads in je box. De Dragon Protector V point anti snag loodkoppen zijn verkrijgbaar in 10 gram gewichten, verschillende haak maten en zijn verpakt in een zakje van 3 stuks.

Gewichten en haakmaten, 3 per verpakking

10 gram – 7/0 haak
10 gram – 8/0 haak
10 gram – 10/0 haak

Op zoek naar een hengelsportzaak in uw buurt waar de producten van Mac Fishing te koop zijn? Bekijk hier de dealer pagina!

Winkeliers die nog niet met Mac Fishing samenwerken en geïnteresseerd zijn in één van de talrijke producten, kunnen daarvoor contact opnemen via: macfishing@planet.nl