Molix kunstaas nieuw bij Nipro Hengelsport.

Molix is een Italiaanse kunstaas fabrikant die met name bekend staat om de populaire softbaits. Deze schitterende softbaits zijn geschikt voor zeer veel verschillende technieken, zoals het verticalen, het vissen met een dropshotmontage en de weedless visserij. Nipro Hengelsport heeft een flink pakket Molix softbaits opgenomen in haar assortiment.

Molix Shads Craws & Creatures!

Waanzinnig mooie softbaits die aankomend seizoen perfect aansluiten op alle populaire technieken!

Bekijk alle modellen en kleuren hier: www.niprohengelsport.nl/molix

De Molix Softbaits worden gegoten met micro zoutkristallen versterkt met Bio-Amino geur een exclusieve natuurlijke extract wat er voor zorgt dat het aas langer wordt vastgehouden door de vis. De verschillende modellen zijn perfect voor de populaire technieken die tegenwoordig worden gebruik voor het vissen op roofvis.

De Freaky Flip is een 4” (10.16cm) Creature bait met een waanzinnige actie.

De Molix Freaky Flip.

De SV Craw is een kleine craw van 2.75”  (6.98cm) die ook perfect te vissen is op een dropshot montage!

Molix SV Craw

De Molix Creature is een 4” (10.16cm) perfecte combinatie van micro trillingen en groot profiel! zeer geschikt  voor de carolina, texas rig of als trailer op een skirted jig.

De Molix Creature

De Molix RA Shad heeft zelfs met een lichte loodkop en lage snelheid heeft deze shad nog een natuurlijke zwemactie. Niet alleen voor de zoete maar ook zeker voor de zoute rovers een killer!

De Molix RA Shad

Bekijk alle modellen en kleuren hier: www.niprohengelsport.nl/molix