Heb jij al een goede zonnebril voor het nieuwe Roofvis seizoen?

Mac Fishing heeft zich toegelegd op het hogere segment binnen de hengelsport. Diverse topmerken worden geïmporteerd en gedistribueerd door Mac Fishing en vervolgens verdeeld over de betere hengelsportzaken binnen de Benelux.

Eigenaar Wim van Vliet, zelf een zeer ervaren visser, test zelf alle producten en beoordeelt deze met een kritische blik. Mac Fishing heeft de nieuwste modellen weer op voorraad van het Zweedse merk Leech.

Leech zonnebrillen gemaakt voor de sportvisser!

Leech zonnebrillen zijn speciaal gemaakt voor de sportvissers en hebben een modieuze uitstraling! Alle Leech zonnebrillen zijn voorzien van de gepatenteerde gepolariseerde Premium + Lens technologie, een doorbraak in kwaliteit en technologie, met een super scherp en polariserend effect!

Leech Fishpro CX400

De Leech Fishpro CX400 is een zonnebril die volledig is ontworpen voor de sportvisserij. Met brede zijkanten voor minimaal zonlicht, met grote lenzen om goed te kunnen zien. Met onze populaire Premium + lenzen heb je uitgeruste ogen en ervaar je totale focus gedurende de dag.

Een koperen lens samen met een blauwe spiegel, krijgt u een zonnebril met hoog contrast die bestand is tegen zowel bewolkt als zonnig weer.

De X2 zonnebril is het nieuwe vlaggenschip van Leech. Met een strak design heb je een echt sportieve zonnebril die strak op het gezicht zit om inkomende zijlichten te minimaliseren.

De lenzen zijn een beetje groter om een groter gebied te creëren voor de ogen om ongestoord te zijn en dat je één bent met wat je doet. Met de koperen Premium plus lenzen krijgt u een hoog contrast en helderheid om uw ogen rust te geven en u te concentreren op wat u in de zon doet.

 

Leech Street Water
Leech Street Water

De Street is het best verkochte model van Leech. Het was “Street” die Leech letterlijk op de kaart zette binnen de hengelsport gemeenschap. Het is niet alleen de karakteristieke tweak van het klassieke Wayfarer montuur die de markt aanspreekt.

Na een lang en uitvoerig proces hebben we ook een pasvorm gevonden die goed past bij 90% van iedereen die dit model probeert. Street is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, met bijpassende Premium + lenzen

Veiligheid

Een ongeluk zit in een klein hoekje en al helemaal op een visboot of vanaf de kant met rondvliegende stukken kunstaas met dreggen! Je ogen zijn een kwetsbaar en alle reden om deze goed te beschermen.

De Leech glazen zijn extreem sterk en bij een harde klap zal het glas niet versplinteren.

Premium + Lens

Met de Premium + lens heb je super scherp zicht waardoor de contrasten in het water nog veel beter zichtbaar zijn, hierdoor kan je de vis makkelijk spotten!

Leech zonnebrillen bieden ook 100% bescherming tegen UV stralen.  En is uitgevoerd met een kogelwerend en kras vaste harde coating voor een langere levensduur hierdoor geeft Leech 2 jaar garantie op de brillen.

Bekijk alle nieuwe modellen Leech zonnebrillen op de Mac Fishing Website.

Op zoek naar een hengelsportzaak in uw buurt waar de producten van Mac Fishing te koop zijn? Bekijk hier de dealer pagina!

Winkeliers die nog niet met Mac Fishing samenwerken en geïnteresseerd zijn in één van de talrijke producten, kunnen daarvoor contact opnemen via: macfishing@planet.nl