Saboflex producten bij Mac Fishing.

Mac Fishing topMac Fishing heeft zich toegelegd op het hogere segment binnen de hengelsport. Diverse topmerken worden geïmporteerd en gedistribueerd door Mac Fishing en vervolgens verdeeld over de betere hengelsportzaken binnen de Benelux. Eigenaar Wim van Vliet, zelf een zeer ervaren visser, test zelf alle producten en beoordeelt deze met een kritische blik. Zelf zijn ze altijd op zoek naar nieuwe en handige noviteiten binnen de hengelsport en hebben een pakket van het merk Saboflex.

Snel je sofbaits gerepareerd met Saboflex Quick Fix.
Snel je sofbaits gerepareerd met Saboflex Quick Fix.
Saboflex Quick Fix Softbait Glue.

Deze Welding liquid / Glue kan worden gebruikt om beschadigde softbaits / shads te repareren en om eigen creatie te maken door verschillende shads aan elkaar te lijmen. De Saboflex Quick Fix droogt binnen enkele minuten en blijft op de verbinding net zo soepel als de rest van de shad.

Het repareren van je shads in een hand omdraai
Een eigen creatie maken door verschillende shads aan elkaar te lijmen

Het voordeel van deze Lijm is dat het een welding liguid is dus het plakt niet aan je vingers het reageert alleen op de shad, er zit een handig kwastje in het potje hiermee moet je beide kanten insmeren. De droogtijd varieert van 2 t/m 15 minuten dit heeft te maken met de hoeveelheid weekmaker in de shad dus hij is geschikt voor alle merken shads!

Maak je softbaits attractief met Quick Dip
Maak je softbaits attractief met Quick Dip
Saboflex Quick Dip Softbait verf.

Deze Quick Dip softbaits verf is special ontwikkeld om een eigen shad creatie te maken zoals een zwarte stip of wat baars strepen en natuurlijk een fel gekleurd staartje of een redhead doet het ook altijd goed! De Saboflex Quick Dip droogt binnen enkele minuten en blijft perfect op de shad zitten en lost ook niet op in het water..

Je kan de shad in de verf dopen of aanbrengen doormiddel van een kwastje of oor watje. De verf is geschikt voor alle merken shads! Een potje Quick Dip heeft een inhoud van 50 ml.

Kijk voor meer info over Mac Fishing en hun producten op: www.macfishing.nl

Mac Fishing BV
3E Industriestraat 23K
3133 EJ Vlaardingen
Nederland

Winkeliers die nog niet met Mac Fishing samenwerken en geïnteresseerd zijn in één van de talrijke producten, kunnen daarvoor contact opnemen via: macfishing@planet.nl

Kaart dealers
Zoek een hengelsport winkel in uw buurt door op deze afbeelding te klikken!