Rebelcell Range Extender. Video uitleg en inbouwen.

In deze nieuwe video van Evert Oostdam gaat hij de Rebelcell Range Extender inbouwen in zijn boot. Tevens legt hij het nut & belang uit van de Rebelcell Range Extender. Gebruik de Range Extender om de gebruikstijd van uw Rebelcell 24V50 / 24V100 accu te verlengen door via de (buitenboord) motor tijdens gebruik bij te laden.

Geschikt voor buitenboordmotoren met 12V dynamo met 17A laadstroom (komt in praktijk overeen met BBM met 80Pk of meer). De Range Extender bestaat uit 1x Rebelcell DC-Charger 29.4V7A (200W vermogen), 1x Samlex BS100 Dual scheidingsrelais, 1x kabelset met geïntegreerde zekeringen en aansluitstekkers.

Optimaal laadprofiel.

De Range Extender converteert de laadstroom van de dynamo in het juiste laadprofiel voor uw Rebelcell accu om deze veilig bij te laden.

Ontlaadbeveiliging startaccu.

Het microprocessor gestuurde scheidingsrelais zorgt ervoor dat de laadstroom uit de Rebelcell accu pas wordt geladen nadat de start accu vol is.

Overlaad beveiliging.

Automatisch verlaging van laadstroom als de accu bijna vol is en uitschakeling bij volle accu.

Temperatuurbeveiliging.

‘dynamic thermal output control’ zorgt voor verlaging laadstroom of uitschakeling indien temperatuur te hoog wordt.

Kortsluiting beveiliging.

Automatisch uitschakeling bij kortsluiting Beveiligd tegen ompolen: alleen aan inputzijde (niet aan outputzijde)

Rebelcell wordt verdeeld door Technautic

Mijn naam is Evert Oostdam en ik ben werkzaam in de hengelsport. Je zou mij eventueel kunnen herkennen van: Perch Pro (baars viswedstrijd van Kanalgratis op YouTube) of Pike Master Lures (roofvis groothandel) of de Predatortour (Internationaal / Europees kampioenschap roofvissen)

Op mijn YouTube kanaal probeer ik mensen te informeren wat roofvissen nu exact inhoudt. Ik maak vlogs over roofvissen die voornamelijk informatief zijn. Ook laat ik hier films zien van de meest mooie visreizen die ik ooit gemaakt hebt.

🇳🇱 roofvis visser 🎣

Volg mij ook op Instagram: www.instagram.com/evertoostdam