Wekelijkse aanbiedingen Hengeldiscount de Roofvis Specialist.

WE ❤ SPINNERBAITS!

Het geheim voor vissen in de “troep”. De V-vormige spinstang voorkomt dat wier, waterplanten of andere “troep” in de haak vast komt te zitten. In ons assortiment vind je onder andere de bekende merken Wahoo(USA). Westin en ERC.

Alle spinnerbaits zijn van absolute topkwaliteit met diverse vormen spinnerbladen! Allround, dieplopend, kogellager wartels en super scherpe needle point haken met of zonder bucktail om nog beter door het wier/planten te komen. Ook in tandem(met 2 bladen) voor nog ondiepere stekken en plekken.

Gemaakt met het beste roestvrij staaldraad afgewerkt met “R” sluiting i.p.v. een open eind, de beste manier om goed met staaldraad of spinstang te kunnen vissen.

Super Sensas Etang is een allround lokvoer met een mooie bruine kleur etang. Lichte wolk effecten brengen direct vis op de stek. Voor niet te diep en stilstaand water geweldig voer en heel betaalbaar!

De gebruikte ingredienten zijn van topkwaliteit en laten zich prima mengen met ander basisvoer en/of ingredienten.

PowerPro is een gevlochten lijn die speciaal ontworpen is voor het vissen met kunstaas. Deze lijn is erg strak gevlochten waardoor hij erg rond is, en maximale trekkracht biedt bij een minimale diameter.

De dyneema lijn heeft geen rek waardoor elke aanbeet feilloos wordt geregistreerd. Slijtvast en kleurecht, en daarom een bewezen keus op elke roofvismolen en reel.

Perfect voor:
Witvis (0,06mm)
Feeder (0,10mm – 0,15mm)
Baars (0,06mm – 0,15mm)
Snoek (0,13mm – 0,19mm)
Snoekbaars (0,06mm – 0,19mm)

Ze zijn er weer! De oppervlakte rovers Makreel, Geep, Fint, Horsmakreel en  Haring. het beste aas hiervoor? De Verenpaternoster! Hoe helderder het weer hoe donkerder de paternoster, zorg voor voldoende variatie in je kist want jagende vis is onvoorspelbaar.

Ook voor kabeljauw voldoende veren/octopus paternosters op voorraad!

Met de Lepel op roofvis een echte sensatie! Steile kanten, stroombedden, enz. een haal en weer laten zakken, dat is het moment waarop de lepel gepakt wordt door snoek, snoekbaars en grote baars. Moeilijke stek? Gebruik de Lepel en bij juiste aanbieding succes verzekerd.

Sterke dreg ook voor zoutwater dus zeebaars-zeeforel en kabeljauw in het hoge noorden speciale coating voor lange levensduur holografisch oog  topkwaliteit tot in detail.

Deze felgekleurde allround lijn is voor allerlei vistechnieken te gebruiken. Door zijn intense gele kleur valt deze lijn boven water goed op, terwijl hij onder water volledig wegvalt. Deze lijn heeft gematigd rek en een goede knoopvastheid.

Hij is perfect voor het vissen op forel, baars en snoekbaars, maar is ook prima te gebruiken wanneer je graag met een feederhengel of winklepicker vist. Prima lijn voor een uitstekende prijs!

Onze winkel ligt in Oldemarkt, een mooi dorp op de grens van Overijssel en Friesland. 1200m2 groot met ruim parkeerterrein voor de deur en in de winkel keuze uit 35000 artikelen gesorteerd per groep. Scherp geprijsd en voor elke tak van visserij eigen experts. Alles kant en klaar meenemen kan, wij geven uitleg maar zetten het graag voor u in elkaar.

Contact
Hengeldiscount
Dwarsveld 1
8375ED, Oldemarkt
0561-450535

Website: https://www.hengeldiscount.nl

HENGELDISCOUNT.NL