Video Paligic visserij met Kristof Daisone.

In deze video laat Kristof Daisone een aantal nieuwe Quantum producten zien voor de pelagic visserij. Hij laat zien hoe hij zijn set in elkaar zet, geeft wat uitleg over een aantal zaken en neemt jullie een namiddagje mee om te laten zien hoe hij deze gebruikt.

De LiveScope beelden geven een perfect beeld van hoe hij op verschillende manieren de vis benadert om zo een aanbeet uit te lokken. Ook is er een verrassende tip die hij laat zien, beetje ongezien bij het pelagic vissen maar het is overduidelijk dat het werkt.

Mijn setup

Mijn boot is uitgerust met een Humminbird Helix 10 gps mega si die in verbinding staat met een Minn Kota Riptide Ulterra 80 lb fronttroller, deze gebruik ik om de rovers achterna te zitten en direct rond mijn as te kunnen draaien, dit doe ik niet via de benzine motor daar hou ik niet zo van.

De nieuwe Accurist Baitcast AT101 HPT met het bekende “Flippin’ Switch™”

Dan heb ik nog een Garmin GpsMap 922xs plus staan waar het bekende Panoptix LiveScope systeem op aangesloten is. De transducer heb ik gemonteerd op een stang die naast mij gemonteerd staat, deze kan ik draaien in alle richtingen om vissen die ik via de side imaging heb gespot zo te kunnen volgen terwijl ik de boot in de goeie richting zet. Al komt het vaak voor dat ik via de LiveScope ook vissen weet te vinden die soms achter mij aan het zwemmen waren.

De nieuwe (PE) Smoke Braid jigging Line

Daarnaast staat een Garmin EchoMap 92sv aangesloten op de Panoptix ps30 transducer, deze gebruik ik om te zien of de vissen links of rechts zitten, maar het spel wordt toch gespeeld op de LiveScope… In de toekomst maak ik hier nog wel een video over.

De Nieuwe us vapor eendelige hengel

In deze video tijdens het vissen praat ik niet zoveel, het spannend houden en bij jullie het gevoel proberen opwekken dat jullie bij mij aan boord zitten staat voorop. Mijn bedoeling is niet om te laten zien hoe het allemaal moet maar eerder een demonstratie van hoe ik het persoonlijk aanpak. Veel plezier bij het kijken van mijn video. Adiós manjo’s

De nieuwe Tackle Keeper opbergdozen


Meer video’s zie je op: www.youtube.com/channel/Quantum