Veel december Roofvis nieuws bij Fauna Hengelsport

topBij Fauna Hengelsport is men voortdurend op de hoogte van de nieuwste producten en trends op roofvisgebied. Dat is ook niet vreemd, want de megastore in Raamsdonksveer is niet voor niets de grootste roofvisspecialist van Nederland en België.

Aangezien er de laatste tijd behoorlijk wat nieuwe, interessante items aan het assortiment van Fauna Hengelsport zijn toegevoegd, hebben wij van Roofvisweb even de moeite genomen om alles voor je op een rijtje te zetten.

Buster Jerk Limited Edition

De Strike Pro Buster Jerk Anniversary Box is speciaal uitgebracht ter ere van het 15-jarig jubileum van de Buster Jerk. In deze periode heeft deze jerkbait menig recordsnoek op de kant weten te krijgen en is het een waar begrip geworden onder roofvissers. De Strike Pro Buster Jerk Anniversary Box is een echt ‘collectors item’ en is gevuld met 3 limited edition Buster Jerks.

Bekijk dit product hier online!

Strike Pro The Pig Craw

De Strike Pro The Pig Craw is speciaal ontworpen voor het vissen met een Texas of Carolina Rig, maar kan ook prima met een normale loodkop worden gevist. Deze shad heeft het perfecte drijfvermogen om rechtovereind te komen staan, zo lijkt de Pig Craw sprekend op een rivierkreeftje dat zich verdedigd.

Bekijk dit product hier online!

Zman Chatterbait CFL Freedom

De Zman Chatterbait CFL Freedom leent zich perfect voor het vissen op snoek, snoekbaars en grote baars. Dankzij het vibrerende blad zorgt dit aasje voor ontzettend veel tumult onderwater. Daarnaast is deze Chatterbait voorzien van een Quick Lock waarmee de haak zeer eenvoudig kan worden gewisseld. Tevens zorgt dit systeem dat de haak (met shad) veel bewegingsvrijheid heeft, dit zorgt voor nog meer actie.

De Zman Chatterbait Freedom beschikt over een VMC wormhaak, ideaal voor een weedless montage. Deze Chatterbait heeft een behoorlijke loodkop, waardoor deze zelfs op 6 meter diep te diagonalen is.

Bekijk dit product hier online!

Zman Finesse TRD

De Zman Finesse TRD is zoals de naam al doet vermoeden ontworpen voor de finesse visserij en dan met name voor de Ned Rig. Deze shad heeft het perfecte drijfvermogen om rechtovereind te komen staan, dit geeft de TRD shad zijn subtiele actie. Daarnaast is de Zman Finesse TRD gemaakt van duurzaam ElaZtech materiaal, zodat de shad vele aanbeten meegaat.

Let op: Bewaar Zman shads in de originele verpakking en nooit samen met andere shads.

Bekijk dit product hier online!

Zman Finesse Shroomz Ned Rig Jigheads

De Zman Finesse Shroomz Ned Rig Jigheads zijn speciaal ontworpen voor het vissen met de Ned Rig. Dankzij het lichte gewicht en de platte kop gaat de shad perfect overeind staan.Leverbaar in verschillende gewichten en kleuren.

Bekijk dit product hier online!

Keitech Flapper Grub

De Flapper Grub van Keitech is voorzien van een verleidelijke twisterstaart en is een echte topper voor het vissen op baars en snoekbaars. De shads zijn voorzien van grote ribbels op de body die onderwater voor veel vibraties zorgen, dit i.c.m. de twisterstaart, die zelfs bij een zeer lage snelheid al tot leven komt, zorgt ervoor dat de Flapper Grub haast onweerstaanbaar is voor aanwezige rovers. Lengte: 10 cm

Bekijk dit product hier online!

Keitech Flex Chunk

De Flex Chunk van Keitech beschikt over twee flexibele en gegroefde staarten, dit zorgt voor schitterende presentatie. Daarnaast is deze shad voorzien van een sterke, zeer aantrekkelijke Squid flavour. De Keitech Flex Chunk is perfect geschikt voor het vissen met een jighead, Texas & Carolina Rig of dropshotmontage en zal zelfs de meest hardnekkige snoekbaarzen en baarzen weten te verleiden.

Bekijk dit product hier online!

Keitech Easy Shiner

De Keitech Easy Shiner is een bijzonder zachte en veelzijdige softbait. Deze shad is uitgerust met een brede staart die de Easy Shiner van een zeer levendige actie voorziet. Daarnaast is de Easy Shiner voorzien van een sterke, zeer aantrekkelijke geurstof, hierdoor weet deze shad haast iedere rover te verleiden. Deze softbait is perfect geschikt voor het verticalen, het werpend vissen of i.c.m. een dropshotmontage. Alle nieuwe kleuren zijn op voorraad!

Bekijk dit product hier online!

Imakatsu Dynagone Neo

De Imakatsu Dynagone Neo beschikt over een zachte body en kan met verschillende technieken gevist worden maar is met name geschikt voor de visserij met de Texas & Carolina Rig. Dankzij de dubbele staart heeft deze shad een schitterende actie. De Imakatsu Dynagone Neo is verkrijgbaar in 3,5 inch en leverbaar in 3 kleuren.

Bekijk dit product hier online!

Quantum Freak Of Nature Swimbait Tench

De Quantum Freak Of Nature Swimbait Tench is een schitterende, levensechte imitatie van een zeelt. De swimbait heeft een fraaie rollende actie, hierdoor zal deze swimbait zelfs de meest hardnekkige snoeken weten te verleiden!


Daarnaast beschikt de Quantum Freak Of Nature Swimbait Tench over interne gewichten, dit zorgt er voor dat de swimbait de gewenste diepte bereikt.

Lengte: 23 cm
Gewicht: 270 gram
Zwemdiepte werpend: 2 meter
Zwemdiepte trollend: 6 meter

Bekijk dit product hier online!

Gamakatsu Fleece Gloves

De Gamakatsu Fleece Gloves zijn ideale handschoenen voor de koude wintermaanden. De Fleece Gloves zijn voorzien van een fleece voering en een non-slip rubberlaag in de handpalm. De handschoenen zijn daarnaast geschikt voor touchscreen bediening met duim en wijsvinger. Verkrijgbaar in de maten L en XL.

Bekijk dit product hier online!

Strike Pro Power Dots

De Power Dots van Strike Pro zijn speciaal ontwikkeld om ieder kunstaas de gewenste actie te geven. Dankzij het extra gewicht kan een drijvend stuk kunstaas in een handomdraai zwevend of zinkend gemaakt worden. De Power Dots zijn zelfklevend en gemaakt van tungsten.


Leverbaar in de kleuren oranje en wit. Inhoud 9 stuks per verpakking. 3 x 1 gram, 3 x 2 gram, 3 x 3 gram.

Bekijk dit product hier online!

Streamer Kerstboom KiKa Kinderkankerfonds

Andre Miegies helpt Jo met het optuigen van onze streamerboom. Wat is het doel? Iedereen is vrij om een zelfgemaakte Streamer in te hangen in onze boom. Met de kerst wordt bekend gemaakt wie de mooiste creatie heeft gedoneerd. Deze persoon ontvangst een schitterende streamerhengel gesponsord door Fauna hengelsport. De opbrengst van de verkoop van de streamers komt ten goede van het KiKa Kinderkankerfonds. Ik zeg…doe mee!

Je vindt de megastore van Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer, tussen Gorinchem en Breda. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website. Volg Fauna Hengelsport ook op Facebook en Instagram!

Fauna Hengelsport
Oeverkruid 20
4941 VV Raamsdonksveer
Telefoon: +31(0)162-513308
Fax: +31(0)162-510810
E-mail: info@hengelsportfauna.nl
Website: www.hengelsportfauna.nl