Update 4 start Predatortour Zweden 2019.

Uitleg regels door Andy van Assema

Vanavond is de Predatortour Zweden 2019 officieel van start gegaan met uitleg van de regels voor de deelnemers en werd traditioneel het startschot gegeven door het Zweedse kanon. ( Zie Video) De afgelopen dagen was het voor veel deelnemers zoeken naar de stekken.  Het weer voor de wedstrijddagen ziet er redelijk goed uit. Iets meer wind en bewolkt wat goed zal zijn voor actieve snoekvisserij.

Volle bak vanavond!

Heel veel bekende roofvissers doen mee aan de Predatortour Zweden 2019. Waaronder het Team van CWC – Stefan Trumstedt en Pierre Monjarret

Puntje veiligheid door de Zweedse kustwacht!

Ook heel veel aandacht voor de veiligheid op het grote Vanern meer. De Zweedse kustwacht was aanwezig om de puntjes op de i te zetten i.v.m. de veiligheid. Want Vanern is 5 of 6 maal het IJsselmeer qua afmetingen. Het weer kan van het ene in het andere moment omslaan….dus veiligheid voor de deelnemers op de eerste plaats.

Officiële Opening

Ook een woordje van de burgemeester van Amal.
3 bekende toppers

Vanaf dit jaar gaan de live streams van de Predatortour via Youtube en niet meer via Facebook!! Abonneer je dus op het Predatortour YouTube kanaal dan mis je niets!

Ook in Zweden gaan we de Predatortour web app gebruiken. Met deze web app kan je live het leaderboard volgen om te zien wie op welke plaats staat. Je kan met de app je favoriete team markeren om ze zodoende optimaal te kunnen volgen. De Predatortour web app is gratis te downloaden in de App / play store (iPhone & Android) In deze App kan je ook alle YouTube films vinden van Predatortour sponsors en voorgaande edities.

Naast de Predatortour web App kan je Predatortour Zweden ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram & YouTube.

Voor meer informatie: www.predatortour.se