Update 3 Predatortour Zweden 2019.

Dag 2 van de inschrijving Predatortour Zweden 2019 is weer achter de rug. Super druk en paar kleine problemen met deelnemers die hun telefoon niet up to date hadden. 1 teams moest zelf 3 updates downloaden voordat de Predatortour ap werkte…hilarische momenten!

Telefoon updaten…ehh keertje of 3!

Jeremy Staverman en Jelle de Jong zijn inschreven.

De wind was wat meer vandaag en de vlaggen stonden redelijk strak. Voor morgen….meer wind en tevens de laatste vrij visdag voor de deelnemers. Woensdagavond is de officiële opening Predatortour Zweden om 19:00. Ook de opening is live te volgen via het youtube kanaal van de Predatortour!

Strakke vlaggen….vandaag
300pk of dat het niks is….

Voor de rest valt het op dat de boten steeds groter worden met meer pk’s. Nu al een paar gezien met 300pk! Deze boten lopen ruim over de 100km dus dat gaat een spektakel worden tijdens de start welke donderdag live te volgen is via het youtube kanaal van de Predatortour.

250 pk Honda Power.

Ook zijn we live geweest via YouTube met de winnaars van 2018 Sean Wit en Jesper Smorenberg.

Predatortour Zweden YouTube Live

Premium Partner Predatortour Zweden en Nederland Lund Boats Europe

Evert Oostdam ging aan boord bij Premium Partner van de Predatortour Frank Helming, Lund Boats Europe en zijn team.

Vanaf dit jaar gaan de live streams van de Predatortour via Youtube en niet meer via Facebook!! Abonneer je dus op het Predatortour YouTube kanaal dan mis je niets!

Ook in Zweden gaan we de Predatortour web app gebruiken. Met deze web app kan je live het leaderboard volgen om te zien wie op welke plaats staat. Je kan met de app je favoriete team markeren om ze zodoende optimaal te kunnen volgen. De Predatortour web app is gratis te downloaden in de App / play store (iPhone & Android) In deze App kan je ook alle YouTube films vinden van Predatortour sponsors en voorgaande edities.

Naast de Predatortour web App kan je Predatortour Zweden ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram & YouTube.

Voor meer informatie: www.predatortour.se