Uniek concept, vissen, eten en slapen. Catch Fishing Expeditions.

Welkom aan boord. Wij zijn Arjan en Sheri van den Hoek uw gastheer en gastvrouw op ons schip de CATCH. Wij zijn een echtpaar die na jaren ervaring in de horeca overgestapt zijn naar culinaire partyschepen op de Vecht, voorheen Rederij de Tijd. In 2019 hebben wij de rederij verkocht en zijn wij in 2016 begonnen met de bouw van de CATCH. Inmiddels verzorgen wij met de CATCH culinair omlijste vistrips voor groepen van maximaal 6 enthousiaste vissers.

Dankzij de jarenlange ervaring van Arjan als kok en Sheri als gastvrouw is het onze uitdaging om u een onvergetelijke vis trip te bezorgen. Wij kijken uit u aan boord te mogen ontvangen.

Catch

CATCH is een 28 meter motor klipper omgebouwd tot een luxueus schip voor visarrangementen voor 6 personen op de Nederlandse binnenwateren met alle faciliteiten zoals aluminium CATCH Docks met visuitrusting, comfortabele bedden, douchecabines en 2 toiletten, grote eetkeuken, stuurhut met living en televisie, buitenterras met grote eettafel en heater, een buiten lounge. Alle kamers zijn voorzien van airco en vloerverwarming.Verhuur

Onze drie robuuste Dock Steel visboten zijn zeer stabiel en comfortabel met betrouwbare Mercury en elektrische motoren. Inclusief schepnet, full-color fish finder, verbanddoos, handdoek en indien nodig vishengels met uitrusting.

Kijk voor meer informatie op: www.catchfishingexpeditions.nl

Correspondentieadres:
Rederij Catch v.o.f.
Postbus 72
3600AB Maarssen

Telefoonnummer:
Arjan +31 654212626

E-mail adres:
catchfishing@outlook.com