Start dag 3 Online Predatortour 2020

De tweede wedstrijddag van de Predatortour 2020 is ook weer voorbij gevlogen. Het klassement is flink door elkaar geschud en er zijn heel veel teams die hun kaart hebben vol gemaakt met 3 snoeken, 3 snoekbaarzen en 3 baarzen. Vandaag de laatste dag, het beloofd een spannende dag te worden want wie gaat er met de winst naar huis en hoe groot zijn de verschillen. Ook de laatste wedstrijd dag is Live online te volgen vanaf 07:45 via de facebook pagina van de Predatortour.

Grootste snoekbaars tot nu toe!
Vandaag effe upgraden Henk van Klaveren!
Leaderboard na 2 dagen Predatortour

Momenteel zijn er 13 teams die na 2 dagen een volle kaart hebben. De laatste dag zal er heel veel gaan veranderen zoals we weten uit de vorige edities van de Predatortour. Er zijn namelijk heel veel teams die nog maar 1 vis nodig hebben om hun kaart vol te maken. Het blijft vandaag spannend tot de laatste minuut!

Op plaats 4 Jan Boomsma en Jelco Visser
Volg de teams live via de APP

De Predatortour wedstrijd App is vernieuwd met filmpjes en meer informatie voor de thuisblijvers. Ook dit jaar gaan de deelnemers de foto’s aanleveren via deze App. Het speciaal ontworpen foto programma stuurt de foto’s vanuit de app direct naar de organisatie. De foto’s worden bekeken en worden rechtstreeks aan het “leaderboard” gekoppeld zodat iedereen kan zien wie er aan de leiding gaat van het evenement.

02

Download link Iphone: Klik hier!

Download link Android: Klik hier!

Deelnemers en gasten kunnen het live leaderboard volgen! Deze App is mede mogelijk gemaakt door Predatortour & Humminbird & Minnkota

De alternatieve Predatortour 2020 is gewoon het echte werk maar dan op afstand. Deelnemers krijgen iedere wedstrijddag een speciale QR code door gestuurd van de organisatie waarmee zei hun vangsten kunnen aanmelden!

Volg dagelijks vanaf 07:45 de live uitzending via: www.predatortour.com/live