SPRO IRIS Underdog – Dé ideale polderplug

Met zijn bescheiden lengte van slechts 7 cm en een gewicht van 13 gram zou je wellicht vermoeden dat deze gloednieuwe plug uit de SPRO IRIS familie de ‘underdog-positie’ in je tacklebox inneemt. Maar laat je niet misleiden door het formaat…

Het formaat zegt lang niet alles! Doordat de Underdog langzaam drijvend is kun je hem met fraaie ‘hangmomenten’ vissen… Gruwelijk effectief voor met name snoek!

ACTIE

De IRIS Underdog heeft enorme potentie! Deze crankbait zit boordevol actie en flankt uiterst verleidelijk onder het wateroppervlak. Met zijn diepgang van maximaal 0,5 meter is dit misschien wel dé ideale plug voor bijvoorbeeld het snoekvissen in de Nederlandse polders. Dat dit kunstaas langzaam drijvend is helpt daar natuurlijk ook bij. Daardoor schiet de plug niet als een kurk omhoog als je hem stil laat vallen, maar blijft voor een paar tellen op zijn plaats hangen!

De actie van de Underdog valt in de smaak bij alle ondiep jagende roofvissen.
DE TREKKER

Voor veel roofvis is er weinig effectiever dan een plug met een prachtige rollende en flankende actie die je ook nog eens op zijn plaats kunt laten stilvallen. Dat zijn de momenten waarop de rovers hun vizier op scherp stellen om de trekker over te halen.

De IRIS Underdog wordt geleverd in 4 natuurlijke én 4 felle kleuren zodat er voor ieder water een juiste kleur plug is!
SPECIFICATIES

De plug is uitgevoerd met extra grote 12 mm IRIS ogen, een attractieve staartveer, Gamakatsu dreggen, ingebouwde ratels en verkrijgbaar in maar liefst 8 schitterende kleuren. Wil jij alle specificaties van de IRIS Underdog graag even op je gemak bekijken? Dat kan hier!

Wil jij een IRIS Underdog winnen? Abonneer jezelf even op dit YouTube kanaal en houd dan deze video in de gaten!
WINNEN

Al geabonneerd op de YouTube-pagina van SPRO? Hier vind je onder andere de aanstaande win-actie met deze IRIS Underdogs én andere leuke acties. Ook op Facebook en Instagram kun je SPRO volgen.

De Underdog is niet meer weg te denken uit de tacklebox van Lucas Wijfje!