Predatortour Zweden vandaag van start.

Predatortour Zweden staat op het punt van beginnen. Vanaf vandaag donderdag 2 september gaat het 3-daagse evenement weer van start. Daar waar je in Nederland kan strijden voor de Europese titel, Europees Kampioen Roofvissen, kan je in Zweden kans maken op de titel: Scandinavisch kampioen roofvissen. Dagelijk vanaf 08:00 live te volgen!

In deze Zweedse editie van het toernooi draait het allemaal om het snoekvissen in Zweden’s grootste meer! De Predatortour wordt gehouden in Åmål, Zweden op het Vänern meer, in samenwerking met Sportfishing DalslandDalsland Outdoors

De afgelopen dagen zijn de teams ingecheckt en is er veel voor gevist. Het is voor veel teams zoeken naar de snoeken die in deze periode van het jaar lastig te vinden zijn. Met veel zon in deze regio van Zweden op dit moment en temperaturen van boven de 20 graden lastig omstandigheden.

Predatortour Zweden Facebook Live

Dit jaar zijn de live streams dagelijks vanaf donderdag 2 september vanaf 08:00 te volgen via het facebook kanaal van Predatortour Zweden! Wil je niets missen abonneer je dus op het Predatortour Zweden facebook kanaal dan mis je niets!

Predatortour Web App

Ook in Zweden gaan we de Predatortour web app gebruiken. Met deze web app kan je live het leaderboard volgen om te zien wie op welke plaats staat. Je kan met de app je favoriete team markeren om ze zodoende optimaal te kunnen volgen. De Predatortour web app is gratis te downloaden in de App / play store (iPhone & Android) In deze App kan je ook alle YouTube films vinden van Predatortour sponsors en voorgaande edities.

Naast de Predatortour web App kan je Predatortour Zweden ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram

Voor meer informatie: www.predatortour.se