Predatortour Zweden eerste wedstrijddag. Grootste snoek 125cm!

Een schitterende zon opkomst tijdens de eerste wedstrijddag.

De eerste dag van de Predatortour Zweden zit erop. Vanmorgen vroeg uit de veren en zo waren wij rond 05:45 in het crisis centrum. Alles in gereedheid gebracht en om 07:00 was de eerste Captains meeting. Hier krijgen de team captains de laatste berichten door over het weer en worden de gps tracking systemen uitgereikt.

Gps trackers aan de lader.
Richting inspectie punt voor de deelnemers.
Boot inspectie.

Daarna naar het verzamelpunt waarna er werd opgevaren en het start signaal werd gegeven voor de start van de eerste wedstrijd dag. In de ochtend was het weer redelijk rustig maar in de middag strok de wind flink aan.

Wachten op de verzamel plaats voor de deelnemers.
In lijn op varen voor de start.
Live stream van de start!

Grootste snoek eerste wedstrijddag 125cm
De vangsten en het leaderboard van top 10

Op de eerste dag werden er maar liefst 135 maatse snoeken gevangen. Er werden 34 meter snoeken gevangen met als grootste een snoek van 125cm door Team 47 – Volzhanka II – Jaanus Jakobson en Martin Meier.

De eerste plaats is voor Team 71 – CWC /Marin & Fritid

Bekijk hier het complete leaderboard van dag 1!

De wedstrijddag stopt om 16:00, de deelnemers kunnen dan geen foto’s meer aanleveren voor het klassement. De deelnemers hoeven dus niet terug te zijn en kunnen rustig na 16:00 hun terug reis beginnen om de boot af te tanken in de haven.

Teams komen terug in de haven

Hier een kleine impressie van de boten die meevaren tijdens deze editie van Predatortour Zweden.

Predatortour Zweden Facebook Live

Dit jaar zijn de live streams dagelijks vanaf donderdag 2 september vanaf 08:00 te volgen via het facebook kanaal van Predatortour Zweden! Wil je niets missen abonneer je dus op het Predatortour Zweden facebook kanaal dan mis je niets!

Predatortour Web App

Ook in Zweden gaan we de Predatortour web app gebruiken. Met deze web app kan je live het leaderboard volgen om te zien wie op welke plaats staat. Je kan met de app je favoriete team markeren om ze zodoende optimaal te kunnen volgen. De Predatortour web app is gratis te downloaden in de App / play store (iPhone & Android) In deze App kan je ook alle YouTube films vinden van Predatortour sponsors en voorgaande edities.

Naast de Predatortour web App kan je Predatortour Zweden ook vinden op Facebook, Twitter, Instagram

Voor meer informatie: www.predatortour.se

Tot Morgen voor de 2e wedstrijddag!