Op pad met Youtuber Fishing With Calvin

In deze video ben ik afgereisd naar Noord Holland om te gaan vissen met Calvin. Bekend van het YouTube kanaal Fishing With Calvin. Het was voor mij vroeg opstaan die dag, omdat ik een behoorlijk stuk moest rijden. Wij vissen een aantal mooie wateren bij Calvin in de buurt.

Ook is er een vriend van Calvin bij. Pablo is zijn naam. Al snel volgt er op de eerste stek een flauwe aanbeet bij mij. De snoek schrikt er zelf van en schiet er ook meteen weer vandoor.

Helaas, dat was al een hele mooie vis van formaat die niet op foto of video wou. Niet veel later krijgt ook Calvin enkele aanbeten die hij niet weet te verzilveren. Het zal toch niet een dag worden waarbij we alles lossen of niks blijft hangen. Na veel meters maken komen we eindelijk op een plek waar Calvin een mooie vis mist/lost. Dat moest een meter vis zijn.

Dat is balen zeg! Deze vis had er zoveel zin in en knalt er gewoon nog een tweede keer op. Nu blijft hij wel hangen! Hup snel het schepnet eronder en landen. De lengte van de vis stopt bij 94cm. Hierbij bleef het die dag. Het was ontzettend gezellig! Snel eens een revanche plannen met deze jongens! En dan in mijn omgeving. Bekijk de video hieronder!


Het YouTube kanaal Fishing With Calvin zie je hier!

Abonneer op mijn youtube kanaal en volg je me nog niet op instagram, doe dat dan ook even. Daarop zijn onze vangsten te zien!

Met vriendelijk groeten, Paul Blokland